LAVOAR COMPOZIT PT MOBILIER BEATRICE, ALB, L.70xA.48xH.16cm

Adauga un review

525.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Lavoar din gama BEATRICE, de forma dreptunghiulara, echipat cu un orificiu pentru baterie si un orificiu de preaplin.
Lavoarul este fabricat din material compozit si are finisaj alb.
Pachetul nu include ventilul

Pentru orice admiră luxul și rafinamentul, lavoarul din material compozit BEATRICE este piesa perfectă pentru un decor simplu și modern. Simplitatea și eleganța lavoarului se potrivesc de minune în băile minimaliste, aerisite și îngrijite.

Lavoarul este o piesă centrală în orice baie, unde ne petrecem multe dintre activitățile de rutină ale fiecărei zile. Calitatea acestuia sunt esențiale pentru a ne bucura de confort sporit în utilizare și de igienă ireproșabilă. Putem uita de inesteticele pete gălbui sau de dârele care rămân pe lavoar, deoarece materialul compozit este mult mai ușor de curățat spre deosebire de suprafețele porțelanate.

Realizat dintr-un amestec special de marmură, granit și rășini speciale, materialeul compozit nu are doar un aspect lucios foarte plăcut, ci este și foarte rezistent. Suprafața foarte alunecoasă a acestuia nu permite pătarea sau formarea depunerilor, menținîndu-și caltățile intacte chiar și după multă vreme. Nu este nevoie se frecăm lavoarul sau să utilizăm substanțe foarte corozive pentru curățarea acestuia, căci lavoarul se spală foarte bine doar cu apă și un burete.

Lavoarul se utilizează alături de mobilierul suspendat BEATRICE, pe care îl completează perfect. Împreună formează un corp foarte funcțional și practic, care se potrivește în orice tip de baie. Este perfect pentru optimizarea spațiului și pentru a crea mai multă libertate de mișcare.

Gama BEATRICE este exact ceea ce are nevoie orice baie elegantă, dar axată pe aspecte funcționale. Mobilierul și lavoarul ne oferă confortul de care avem nevoie atunci când le folosim, asigurând spațiu de depozitare amplu și generos. Simplitatea va fi întotdeauna mai atrăgătoare și mai impresionantă, astfel că prin gama BEATRICE baia noastră va căpăta un aspect mult mai doesebit și elegant.

Mai multe

Specificatii tehnice

INALTIME [MM] 160 MM
LUNGIME [MM] 700 MM
ADANCIME [MM] 480 MM
MATERIAL COMPOZIT
CULOARE ALB
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri