LAVOAR CERAMIC, ROCA VICTORIA, L.56xA.46cm

Adauga un review

  • Cod produs: 80RC0020
  • Parteneri Romstal: !
  • Producator: ROCA

159.00 LEI / BUC TVA inclus

Stoc momentan epuizat
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Lavoarul VICTORIA de forma semicirculara este echipat cu un orificiu perforat pentru baterie, cu doua orificii semiperforate si
cu un orificiu de preaplin. Poate fi instalat cu picior sau fara nici un tip de postament. Montajul se face pe perete.
Piciorul pentru lavoar se achizitioneaza separat.


Roca vine în întâmpinarea clienților săi cu o colecție care se vrea un răspuns tradițional care să completeze perfect atmosfera clasică din baie. Colecția Victoria se remarcă prin curbele elegante și funcționale care fac din această vastă gamă de piese sanitare una potrivită pentru orice tip de baie. Gama Victoria combină simplitatea și versatilitatea, oferind confortul soluțiilor de top.

Lavoarul Victoria are o formă simplă, semicirculară și este echipat cu un orificiu perforat pentru baterie, cu doua orificii semiperforate si cu un orificiu de preaplin. Acest obiect sanitar este pretabil oricărui tip de montaj. Daca doriți puteți sa-l montați cu picior, semicipicior sau chiar fara nici un tip de postament. Lavoarul Victoria va arăta cu adevărat minunat pe peretele băii fiind obiectul care vă va ajuta să vă curățați rapid și eficient.

Dimensiunile sale sunt suficiente pentru a vă asigura că apa nu va părăsi cuva prelingându-se pe gresie și faianță. Totodată, tot datorită dimensiunilor potrivite, lavoarul Victoria reușește să vă ofere mai mult spațiu în încăpere.

Producătorul Roca ne oferă garantia calitatii, fiind astfel siguri că facem cea mai bună alegere achiziționând un lavoar solid care ne va îmbunătăți experiența spălării. Lavoarul Victoria va străluci în orice baie și se va distinge prin funcționalitatea crescută.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP LAVOAR
BRAND ROCA
SERIE VICTORIA
MODEL CU PREAPLIN
MONTAJ PE PERETE
MATERIAL CERAMICA
CULOARE ALB
FINISAJ LUCIOS
FORMA SEMIROTUNDA
DIAMETRU GAURA EVACUARE [mm] 32
DISTANTA INTRE PRINDERI [MM] 280
LUNGIME [MM] 560
LATIME [MM] 460
INALTIME [MM] 195
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri