LAVOAR CERAMIC, ROCA INSPIRA SQUARE, L.60xA.49xH.16.3cm

Adauga un review

  • Cod produs: 80RC0463
  • Parteneri Romstal: &-
  • Producator: ROCA

1,589.99 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Lavoar cu orificiu pentru baterie si preaplin.
Caracteristici:
- Capacitate (l): 11.8;
- Forma: Patrata;
- Pozitie vas: Central;
- Tip instalare: Corp lavoar, Suspendat;
- Set de fixare: Inclus

Colecţia Inspira, a cărei principală atracţie este simplitatea afişată, este ideală pentru toate tipurile de medii private, ca şi pentru cele semi-publice, asigurând întotdeauna estetică avangardistă şi un nivel sporit de rafinament. Descoperiţi toate avantajele colecţiei Inspira printr-o gamă vastă de lavoare, unităţi de mobilier, toalete şi bideuri proiectate în scopul îndeplinirii tuturor aşteptărilor dvs.

Lavoarele şi unităţile de mobilier sunt create în concordanţă, pentru a asigura asocierea lor perfectă şi pentru a avea posibilitatea unui număr mare de combinaţii.

Mitul colecției Inspira

Este de a combina la infinit şi de a avea întotdeauna succes. Nu există anumite combinaţii câştigătoare. Toate sunt perfecte.

Inspira se bazează pe această premisă, pe un set de combinaţii care au în comun aceeaşi finalitate: decizia inteligentă, reuşita, gloria. Indiferent de calea aleasă, scopul rămâne neschimbat.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL INSPIRA
MATERIAL FINECERAMIC ®
CULOARE ALBA
LUNGIME [MM] 600 MM
LATIME [MM] 490 MM
ADANCIME [MM] 109 MM
INALTIME [MM] 163 MM
DISTANTA INTRE PRINDERI [MM] 280 MM
MASA [KG] -
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Review-uri