LAVOAR CERAMIC, PE BLAT, POZZEBON FUORI 3, L.59.5xH.48cm

Adauga un review

  • Cod produs: 80D 9493
  • Parteneri Romstal: +
  • Producator: POZZEBON SRL

1,200.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Lavoarul, o componenta esentiala a unei bai, se integreaza fara nici un efort in orice mediu, fiind compatibil cu orice stil
adoptat, fie cel clasic, fie cel modern. Acesta are un orificiu central pentru baterie.
Accesoriile nu sunt incluse

Lavoarul din porțelan FUORI cu montare pe blat este perfect pentru orice tip de baie, indiferent dacă este una de dimensiuni reduse sau una mai încăpătoare. Acesta are dimensiuni restrânse, astfel că îi putem găsi locul oriunde dorim fără nici o problemă.

Porțelanul rămâne cea mai recomandată și convenabilă alegere pentru o baie convențională. Lavoarul din porțelan are un finisaj simplu și elegant, iar igienizarea se face foarte ușor. În plus, întreținerea nu presupune precauții speciale, iar singurele dezavantaje sunt vulnerabilitatea la lovituri și greutatea mare.

Lavoarul încastrat FUORI se montează pe blat, care funcționează și ca suport pentru diverse obiecte de toaletă. Putem opta pentru blaturi pe comandă pentru a se încadra perfect în spațiul băii. Acest tip de aranjament este foarte apreciat deoarece ne permite mai multă lejeritate în timpul utilizării lavoarului.

Blatul este perfect pentru a depozita micile obiecte de toaletă pe care le utilizăm frecvent. În acest fel le putem avea la îndemână ori de câte ori avem nevoie. Lavorul pe blat FUORI este foarte elegant și simplu de întreținut. Acesta va conferi un plus de rafinament încăperii, remarcându-se prin simplitate și discreție.

Blatul pe care stă lavoarul poate fi continuat cu mobilier special pentru baie. În acest fel vom dispune de mai multă organizare și de mai mult spațiu pentru depozitare pentru baie. Lavoarul este ușor de curățat, având o suprafață mult mai redusă decât a unuia clasic, cu picior.

Alegerea lavoarului FUORI cu montare pe blat este soluția ideală pentru amenajarea personalizată a băii. Cu ajutorul acestuia putem opta pentru modele diverse de blat, în ton cu stilul băii, ceea ce va conferi încăperii integritate și un aspect estetic desăvârșit.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP LAVOAR
BRAND POZZEBON
SERIE FUORI 3
MODEL CU PREAPLIN
MONTAJ PE BLAT
MATERIAL CERAMICA
CULOARE ALB
FINISAJ LUCIOS
FORMA OVALA
DIAMETRU GAURA EVACUARE [mm] 32
LUNGIME [MM] 595
LATIME [MM] 480
INALTIME [MM] 190
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri