0372 123 101
LAVOAR CERAMIC, KERAMAG RENOVA NR.1 PLAN, L.60x48cm
499,00 LEI   Stoc momentan epuizat
-

LAVOAR CERAMIC, KERAMAG RENOVA NR.1 PLAN, L.60x48cm


LAVOAR CERAMIC, KERAMAG RENOVA NR.1 PLAN, L.60x48cm

Cod produs: 80KL0193
Producator: KERAMAG
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

499,00 LEI
Pretul include TVA
Pretul este pe BUC
Stoc momentan epuizatDescriere

Este un lavoar clasic cu un orificiu total perforat pentru baterie si orificu de preaplin. Poate fi instalat cu semipicior sau fara nici un tip de postament. Orificiul de scurgere are un sistem tip palarie ce are un diametru de 80 mm

Simplu și eficient, lavorul RENOVA este soluția pentru băile mici sau cele de serviciu. Acesta este foarte fiabil și este perfect pentru a i se aplica un corp de mobilier dedesubt. În acest mod lavoarul va căpăta mai multă susținere, iar noi vom beneficia de un spațiu pentru depozitare la îndemână.

Lavoarul este confecționat din porțelan sanitar. Acesta este un material foarte rezistent la murdărie sau depuneri, care se întreține fără dificultate. Porțelanul are o suprafață rece și netedă, care împiedică râspândirea bacteriilor, ceea ce asigură igienă desăvârșită și îl face să fie foarte sigur de utilizat.

Având o formă dreptunghiulară, lavoarul RENOVA se încadrează în spațiile de lângă perete sau în colțurile încăperii. Putem alege cu ușurință locul ideal pentru amplasarea acestuia, astfel încât să beneficiem de tot confortul pe care îl dorim. Este foarte potrivit pentru băile de serviciu, care necesită produse fiabile, rezistente și care să nu ocupe mult loc.

Lavoarul RENOVA este conceput pentru a fi montat cu mască pentru lavoar. Putem alege dintr-o varietate mare de produse pe cel pe care îl considerăm cel mai adecvat. Dulăpiorul va oferi un plus de eleganță băii, mascând instalația sanitară vizibilă, și va adăuga funcționalitate băii. Putem depozita produsele sanitare sau cele pentru toaletă, precum și alte obiecte necesare.

Lavoarul RENOVA este simplu și elegant, fiind alegerea ideală pentru orice tip de baie. Este opțiunea preferată pentru băile mici sau dacă dorim să economisim spațiu. Acesta ne permite să organizăm mult mai ușor baia și să întreținem curățenia mult mai bine. Îl putem monta în locul unde dorim, fără nici cel mai mic inconvenient. Acesta se încadrează ușor în orice colț al încăperii, astfel ne permite o mai mare lejeritate în amenajarea băii.

Specificatii tehnice

TIP LAVOAR
BRAND GEBERIT
SERIE RENOVA NR.1 PLAN
MODEL CU PREAPLIN
MONTAJ PE PERETE
MATERIAL CERAMICA
CULOARE ALB
FINISAJ LUCIOS
FORMA DREPTUNGHIULARA
DIAMETRU GAURA EVACUARE [mm] 32
DISTANTA INTRE PRINDERI [MM] 280 MM
LUNGIME [MM] 600 MM
LATIME [MM] 480 MM
INALTIME [MM] 145 MM
MASA [KG] 18.5

Schiță

Documentație

Nu exista informatii.

Review-uri

1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv a codurilor de produs, 32PE0017 si 32PE0018, costul livrarii la domiciliu este de 3 lei/sac, iar valoarea comenzii este de: 20 lei + (3 lei x numar saci peleti) - daca valoarea comenzii este mai mica de 1000 de lei (TVA inclus); 3 lei x nr. saci peleti - daca valoarea comenzii este mai mare de 1000 de lei (TVA inclus).

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Compara
0 produse