0372 123 101
KIT TERMINAL CALEFFI PT. CU DEZAERISITOR CALEFFI AUTOMAT
230,00 LEI   Stoc momentan epuizat
+

KIT TERMINAL CALEFFI PT. CU DEZAERISITOR CALEFFI AUTOMAT


KIT TERMINAL  CALEFFI PT. CU DEZAERISITOR CALEFFI AUTOMAT

Cod produs: 42599671
Producator: CALEFFI
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

230,00 LEI
Pretul include TVA
Pretul este pe Bucata
Stoc momentan epuizat 

Descriere

Grup de capat alcatuit din racord cu imbinare dubla radiala seria 5994 cu robinet de aerisire automat seria 5020 si robinet de golire seria 538

Kitul terminal Caleffi cu dezaerisitor automat se montează la capătul instalației de apă. Dezaerisitorul realizeză eliminarea automată a aerului care se acumuleză în instalația termică în pardoseală. Mecanismul de funcționare al dezaerisitorului este conceput pentru a îndepărta bulele de aer care se ridică în punctele cele mai înalte ale instalației termice. Astfel sunt protejate părțile metalice din cadrul sistemului de încălzire și este prelungită durata de viață a instalației. Utilizarea unui dezaerisitor automat este mult mai avantajoasă decât utilizarea unuia manual.

Dezaerisitorul automat elimină bulele de aer pe măsură ce se formează și nu permite acumularea unor cantități prea mari de aer în instalație. În acest fel este prevenită deteriorarea instalației și pierderile de căldură. Aerul acționează precum un izolator termic, ducând la pierderi termice pe sistem și la un consum de energie mai ridicat. Prin instalarea kitului terminal cu deaerisitor automat Caleffi vom evita toate aceste probleme. Acesta ajută la creșterea eficienței energetice a sistemului și la reducerea costurilor lunare pentru energie.

Dezaerisitorul reprezintă o parte importantă a sistemului de încălzire prin pardoseală. În lipsa acestuia există un risc crescut ca instalația să se deterioreze ca urmare a oxidării și corodării. Prin eliminarea factorilor dăunători, sistemul de încălzire poate funcționa la randamentul maxim și poate oferi confortul termic pe care îl dorim. Sistemul de încălzire prin pardoseală reprezintă o soluție foarte avantajoasă din multe puncte de vedere. Este foarte eficient din punct de vedere energetic, având un consum de energie ce poate ajunge cu până la 40% mai mic decât un sistem convențional cu radiatoare.

Specificatii tehnice

MODEL 669
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 10 BAR
PRESIUNE DE DESCARCARE 2.5 BAR
TEMP. MAXIMA [°C] 110
RACORD [TOLI] 1 1/4 TOLI
LUNGIME [MM] 171 MM
LATIME [MM] 70 MM

Schiță

Documentație

Nu exista informatii.

Review-uri

1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv a codurilor de produs, 32PE0017 si 32PE0018, costul livrarii la domiciliu este de 3 lei/sac, iar valoarea comenzii este de: 20 lei + (3 lei x numar saci peleti) - daca valoarea comenzii este mai mica de 1000 de lei (TVA inclus); 3 lei x nr. saci peleti - daca valoarea comenzii este mai mare de 1000 de lei (TVA inclus).

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Compara
0 produse