KIT MONTAJ DISTRIBUITOR/COLECTOR CALEFFI

Adauga un review

  • Cod produs: 42675005
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: CALEFFI

87.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Kit pentru montaj distribuitor-colector Caleffi

Pentru montajul distribuitoarelor-colectoare pentru sistemele de încălzire prin pardoseală de la CALEFFI aveți nevoie de kitul special conceput pentru fixarea componenentelor. Kitul conține două elemente cu ajutorul cărora racordați grupul de amestec cu distribuitorul-colector, astfel încât sistemul de încălzire să poată fi pus în funcțiune.

Kitul reprezintă legătura care face posibilă întregirea instalației, prin intermediul căruia se poate realiza circuitul lichidului pentru încălzire. Racordurile sunt formate din o-ringuri și garnituri de clingherit, care asigură racordarea perfect etanșă și oferă fiabilitate sistemului.

Elementele nu permit scurgerile sau cedarea instalației, contribuind la buna funcționarea a acesteia fără probleme. În acest fel, încălzirea prin pardoseală se dovedește a fi un mod mult mai sigur de a beneficia de climatul ambiental adecvat în perioada rece, în comparație cu alte tipuri de încălzire.

Racordurile sunt indispensabile pentru instalația de încălzire, fără acestea nerealizându-se conexiunea între părțile componente și, prin urmare, neputând funcționa. Acestea asigură montarea cu ușurință a grupului de amestec alături de distribuitorul-colector cu ajutorul cărora sistemul de încălzire prin pardoseală poate funcționa mult mai eficient și economic.

CALEFFI a conceput moduri inovatoare ale mecanismului de funcționare pentru componentele acestui tip de sistem, prin care sunt evitate pierderile de căldură și este realizată o distribuire a căldurii uniformă în încăperi. În acest fel este redus consumul de energie și costurile aferente acestuia.

Alegând un sistem de încălzire prin pardoseală beneficiați de multe avantaje. Un astfel de sistem înlocuiește cu mult succes vechile sisteme ce utilizează radiatoarele ca punct terminus de răspândire a căldurii. În primul rând nu va fi vizibil, nu va ocupa și încărca încăperea, permițându-vă mai multă lejeritate și mai mult spațiu la dispoziție.

Puteți monta instalația pentru sistemul prin pardoseală indiferent dacă este vorba de o locuință nou construită sau una pe care o renovați și indiferent dacă utilizați pardoseală din gresie sau parchet. Eficiența și randamentul vor fi asigurate în oricare dintre cazuri.

Confortul termic va fi obținut mai rapid, deoarece va dispărea senzația de pardoseală rece. Acest fapt duce și la utilizarea unei puteri termice mai scăzute pentru a obține același confort precum în cazul folosirii caloriferelor la o putere mult mai mare.

O alegere inspirată și o investiție mult mai rentabilă, ce oferă mai multă siguranță, confort și economie la energie, sistemul de încălzire prin pardoseală va funcționa ireproșabil cu ajutorul kitului pentru montaj de la CALEFFI!

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 675005
RACORD [TOLI] 1 1/4MX1M TOLI
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri