KIT FOTOVOLTAIC PORTABIL DISCOVERY PANOU 28W-18V BATERIE 12V/10AH

Adauga un review

  • -55 %

1,649.99 LEI (Reducere 55%)

742.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

35FV1112
Acest produs este conceput in special pentru utilizatorii care au accesul ingreunat la reteaua electrica publica, pentru cei care
isi desfasoara activitatea pe teren, pentru campare turistica, precum si pentru alimentarea micilor consumatori cu curent
continuu.
Caracteristici.
Iesirile de curent continuu cu interfete multiple poate satisface diverse cereri, incluzand porturi USB de curent continuu 12V
si porturi USB de 5V.
Acest kit poate fi incarcat si de un adaptor de curent alternativ. Utilizatorul poate opta pentru incarcarea de la panoul
fotovoltaic sau pentru incarcarea de la reteaua de curent alternativ.
Baterie Li-Ion cu durata de viata mai mare de 1000 de cicluri
Temperatura optima pentru depozitare : -10C ~ 30C


panou solar cu baterie

Kitul Discovery reprezintă pasul următor în privința utilizării energiei verzi. Acum este posibil să dispunem de curent oriunde, fără nici o restricție. Kitul conține o baterie Li-Ion reîncărcabilă cu ajutorul căreia putem alimenta diverse aparate electrice, precum și un mic panou fotovoltaic.

ambon panou solarKitul este complet dotat pentru alimentarea diverselor aparate și pentru satisfacerea cerințelor diverse. Avantajul major al kitului este faptul că este portabil, oferind posibilitatea utilizării acestuia în orice fel de loc. Încărcarea bateriei se poate realiza atât de la un panou fotovoltaic, cât și de la rețeaua de curent alternativ. Poate fi luat și utilizat pentru alimentarea micilor utilaje agricole, precum și pentru folosirea în scop personal în campări turistice. Cu ajutorul kitului fotovoltaic portabil putem beneficia de mai multă siguranță și ne putem desfășura munca fără inconveniente. Accesul la electricitate poate fi posibil de oriunde, utilizând energie curată și verde.

Cu ajutorul unui astfel de sistem putem alimenta laptop-uri, camere video, imprimante, încărcătoare, TV-uri, becuri led, motoare de mici dimensiuni. Kitul este o inovație în domeniu și îl putem folosi în deplină siguranță. Cu ajutorul acestuia putem dispune de energie gratuită pentru orice tip de activitate, rămânând în permanență în contact cu civilizația. Este foarte util mai ales în situații de urgență și oriunde nu putem dispune de acces facil la o sursă de curent. Deoarece este prevăzut cu un mici panou fotovoltaic, kitul portabil întrebuințează energia solară pentru a o converti curent continuu. Pentru obținerea curentului alternativ putem instala un adaptor special în acest sens.

panou solar pliabil

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL DISCOVERY
TENSIUNE 12 V
PUTERE INVERTER [W] 90
PUTERE PANOU FOTOVOLTAIC [W] 28
CAPACITATE ACUMULATOR 10 AH
CURENT NOMINAL [A] 1 A
CURENT NOMINAL MAXIM [A] 5 A
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] -20
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 50
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri