KIT DETECTOR GAZ METAN CD 64 + ELECTROVANA 3/4' TECNOGAS

Adauga un review

240.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Pretul include taxa verde: 0.50 Lei
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Kitul este compus din:
Dispozitiv de detectare a prezentei gazului metan in ambientul respectiv, unde se afla montata centrala sau alt consumator de gaze combustibile.
- avertizeaza se realizeaza printr-un semnal luminos si acustic, permitind totodata montarea unei electrovalve gaz care, in caz de alarma intrerupe automat alimentarea cu gaz a instalatiei respective;
- senzor catalitic;
- alarma sonora Buzzer in caz de avarie.
La detectarea de gaz metan se va aprinde un bec rosu si dupa 5 sec. porneste alarma sonora, prin intermediul unui releu, se comanda inchiderea electrovanei de gaz.
Electrovana este normal-deschisa cu rearmare manuala pentru gaz normal deschisa de tip M16/RMO N.A. este destinata aplicatiilor domestice apartamente de bloc.Corpul vanei este din alama, cu racorduri filetate DN15 pana la DN25

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL CD64
PRAG DE ALARMARE 15 % LIE
TIMP DE STABILIZARE SENZOR 0,30 MIN
TEMP. DE LUCRU [ºC] 0 / +40 °C
ALARMA ACUSTICA [DB(A)] 85 DB
SEMNALIZARE LUMINOASA INDICATORI LED MULTI COLOR
TENSIUNE DE ALIMENTARE [V] 230 V
PUTERE CONSUMATA [VA] 2 VA
GRAD DE PROTECTIE 1 IP 42
MATERIAL ABS
CULOARE ALB
INALTIME [MM] 130 MM
LATIME [MM] 96 MM
ADANCIME [MM] 38 MM
MASA [G] 190
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri