KIT CALEFFI PT. SUSTINERE CASETA DISTRIBUITOR/COLECTOR (ART. 42668/42663)

Adauga un review

  • Cod produs: 42658100
  • Parteneri Romstal: +
  • Producator: CALEFFI

155.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Set console de fixare pentru instalarea colectoarelor din seriile 659 si 66.
Include suruburi si dibluri

Pentru montarea ușoară a colectoarelor-distribuitoare, Caleffi a conceput kitul de susținere pentru caseta specială în care sunt amplasați aceștia. Cu ajutorul kitului se fixează colectoarele-distribuitore în casetă, asigurându-se suportul necesar pentru acestea. Instalarea sistemului termic prin pardoseală începe cu amplasarea colectoarelor-distribuitoare. Acestea se montează într-un punct central pentru realizarea optimă a circuitelor de încălzire. Colectoarele se montează de regulă încrustat în perete. În acest fel nu sunt vizibile și nu ocupă din spațiul încăperii.

Pentru mascarea și protecția colectoarelor-distribuitoare, acestea se poziționează în casete metalice speciale. Caseta asigură suport pentru circuitele de încălzire și toate elementele instalației, precum și acces ușor la distribuitoare. Acest lucru permite verificarea facilă a funcționării sistemului și interevenția rapidă în caz de accidente.

Kitul pentru fixarea colectoarelor-distribuitore este alcătuit din două console cu care acestea se prind de caseta în care sunt montate, plus șuruburi și dibluri pentru montaj. Kitul este conceput pentru a fi simplu de utilizat și pentru a oferi siguranță deplină. Acesta conferă fiabilitate ridicată instalației de încălzire și contribuie la funcționarea optimă a instalației. Alegerea unui sistem de încălzire în pardoseală este o modalitate de a obține confort termic sporit pentru locuințe noi sau în curs de renovare. Încălzirea radiantă în pardoseală presupune un consum de energie mai mic decât prin utilizarea radiatoarelor. Căldura este distribuită rapid în interior, datorită suprafeței radiante mari. Datorită podelei încălzite putem regla temperatura ambinetală cu două-trei grade mai puțin, fără să ne fie afectat confortul termic

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 660
INALTIME [MM] 282 MM
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri