KIT ANTICALCAR 'GEL DOSAPHOS 200' FI 1/2'' CU 8 REZERVE

(1) Adauga un review

  • Cod produs: 47F 0008
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: GEL

225.01 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

KIT-UL ANTICALCAR CU 8 REZERVE reprezinta o trusa practica ce contine:
- un dozator proportional Dosaphos 200;
- o cutie de Gelphos Rapid cu un nr. de 8 rezerve, ce rezolva problema calcarului pe o perioada de 1 an.
GELPHOS RAPID este un produs anticalcar, anticoroziune, care, dozat in apa la o concentratie de 4 p.p.m., protejaza canalele, instalatiile si robinetii impotriva aparitiei depunerilor calcaroase si diminueaza efectele corozive ale anhidridei carbonice prezente in apa.
Se utilizeaza pentru uz potabil si tehnic

Kitul anticalcar DOSAPHOS 200 este conceput pentru protecția deplină a instalațiilor hidrosanitare și termice împotriva depunerilor calcaroase. Kitul este alcătuit dintr-un dozator proporțional DOSAPHOS 200, plus 8 rezerve anticalcar, suficiente pentru a rezista pentru o perioadă de până la un an.

Kitul împiedică formarea depunerilor calcaroase și previne coroziunea asupra instalației sanitare. În acest fel instalația capătă mai multă rezistență și durabilitate. Utilizarea acestuia este importantă pentru menținerea performanțelor sistemelor hidrosanitare și termice.

Kitul este ușor de montat, având dimensiuni foarte reduse. Nu este nevoie de o manoperă complexă pentru a instala kitul, oricine putând să îl monteze fără dificultate.

Depunerile de calcar afectează funcționarea normală a sistemului termic și cel hidrosanitar. Acest lucru duce la eficiența scăzută și la consumul suplimentar de energie. Astfel, costurile pentru facturile la utilități devin tot mai ridicate pe măsură ce instalația își pierde randamentul inițial.

Eficiența scăzută a instalațiilor duce la consum energetic mai mare. Depunerile calcaroase afectează transferul termic propice, cauzând pierderi de căldură substanțiale. Protejând instalația de depuneri și coroziune beneficiem de un consum mai redus de energoe și de costuri aferente acestuia mai mici.

Este important să luăm măsuri împotriva depunerilor și datorită faptului că acestea afectează siguranța sistemelor de încălzire, a țevilor și a conductelor. În timp pot apărea deteriorări ale acestora, iar ele pot ceda mai ușor și se pot defecta. Acest lucru poate cauza producerea accidentelor sau stricăciuni complete ale sistemelor.

Cu ajutorul kitului anticalcar sunt prevenite toate aceste probleme și neajunsuri. Acesta contribuie la funcționarea perfectă a tuturor instalațiilor hidrosanitare sau termice și menține randamentul crescut al acestora.
Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL KIT DOSAPHOS 200
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 10 BAR
PIERDERE DE SARCINA [BAR] 0.2
DEBIT 2 MC/H
TEMP. MAXIMA MEDIU AMBIANT [°C] 50
TEMP. MINIMA DE LUCRU FLUID [°C] 5
RACORD [TOLI] 1/2 F TOLI
LUNGIME [MM] 60 MM
INALTIME [MM] 150 MM
AUTONOMIE 15 MC
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

1.00 (1 review)

Adaugă un review