IZOLATIE PT TEAVA IN COCHILIE DIN VATA BAZALTICA CU FOLIE DE ALUMINIU D.60x50mm

Adauga un review

 • Cod produs: 68C 6050
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: ISOLINE SRL

36.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Piporock ALS este o izolatie pentru teava in cochilie din vata minerala bazaltica, hidrofobizata in masa, caserata cu o folie de aluminiu ranforsata cu plasa de fibra de sticla. Caserarea cu folia de aluminiu protejeaza cochilia impotriva solicitarilor mecanice si confera produsului un aspect estetic. Caserarea este prevazuta cu o banda de folie de aluminiu auto-adeziva, permitand inchiderea usoara a cochiliei.
In conformitate cu standardele europene, se recomanda strangerea longitudinala a cochiliilor cu banda de aluminiu sau sarma in 2 -3 puncte pe fiecare metru de cochilie.
Avand forma unui cilindru si fiind prevazuta cu sectiune longitudinala, montarea se efectueaza extrem de usor si rapid.
Proprietatile vatei bazaltice Rockwool:
-termoizolare; protectie la foc; protectie impotriva propagarii flacarilor; protectie fonica
-impermeabilizata; permeabila la vapori; stabila dimensional; rezistenta la mediu alcalin
-produs mineral, rezistent la actiunea daunatorilor
-nu dauneaza sanatatii

Izolarea termică a conductelor de apă caldă este o soluție foarte eficientă pentru a preveni risipa de energie și a economisi un procent considerabil din costurile pentru energie. Vata minerală bazaltică Rockwool oferă performanțe înalte în ceea ce privește reducerea pierderilor de căldură pe sistem și creșterea duratei de viață a instalației termice. În plus, aceasta reprezintă o măsură de protecție de cea mai bună calitate împotriva incendiilor, împiedică formarea condensului și a umezelii și oferă cel mai bun confort termic.

Vata bazaltică Rockwool este concepută special pentru izolarea țevilor cu diametru de 60mm datorită formei cilindrice. Cochilia de vată bazaltică este caserată cu folie de aluminiu și întărită cu plasă de fibră de sticlă pentru rezistență deosebită la șocuri mecanice, lovituri sau deformare. Aceasta se montează cu ușurință datorită secțiunii longitudinale, greutății reduse și ajustării fără dificultate. Operațiunea de aplicare a cochiliei poate fi realizată de oricine, nefiind necesar ajutorul specializat.

Pe lângă proprietățile remarcabile de izolare termică, vata bazaltică are avantajul de a fi hidrofobă și ignifugă. Acesta are rolul de a împiedica formarea condensului și a mucegaiului ca urmare a retenției de apă și umezeală. Cu ajutorul acesteia putem menține mult mai ușor un mediu curat și sănătos. Vata bazaltică nu ia foc și nici nu contribuie la propagarea acestuia în caz de incendiu. Poate fi folosită cu rol de protecție antiincendiu nu doar pentru conducte și țevi, dar și pentru izolarea întregii case.

Structura aerată a vatei bazaltice oferă de asemenea și izolare fonică. Adesea instalația termică produce sunete puternice care deranjează. Acest lucru se petrece inevitabil atunci când este modificată temperatura de la nivelul radiatoarelor, apărând diferențe de debit ale apei. Cu ajutorul izolației din vată bazaltică vom scăpa de acest neajuns și ne vom putea bucura de confort termic excelent, precum și de confort auditiv.

Mai multe

Specificatii tehnice

TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 250
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] 15
DIAMETRU INTERIOR [MM] 60 MM
GROSIME IZOLATIE [MM] 50 MM
LUNGIME [MM] 1000 MM
COEF. CONDUCTIBILITATE TERMICA 0.033 W/(M*K)
CULOARE ARGINTIU
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri