IZOLATIE PT TEAVA IN COCHILIE DIN VATA BAZALTICA CU FOLIE DE ALUMINIU D.50x30mm

Adauga un review

  • Cod produs: 68C 4930
  • Parteneri Romstal: #
  • Producator: ISOLINE SRL

19.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Piporock ALS este o izolatie pentru teava in cochilie din vata minerala bazaltica, hidrofobizata in masa, caserata cu o folie de aluminiu ranforsata cu plasa de fibra de sticla. Caserarea cu folia de aluminiu protejeaza cochilia impotriva solicitarilor mecanice si confera produsului un aspect estetic. Caserarea este prevazuta cu o banda de folie de aluminiu auto-adeziva, permitand inchiderea usoara a cochiliei.
In conformitate cu standardele europene, se recomanda strangerea longitudinala a cochiliilor cu banda de aluminiu sau sarma in 2 -3 puncte pe fiecare metru de cochilie.
Avand forma unui cilindru si fiind prevazuta cu sectiune longitudinala, montarea se efectueaza extrem de usor si rapid.
Proprietatile vatei bazaltice Rockwool:
-termoizolare; protectie la foc; protectie impotriva propagarii flacarilor; protectie fonica
-impermeabilizata; permeabila la vapori; stabila dimensional; rezistenta la mediu alcalin
-produs mineral, rezistent la actiunea daunatorilor
-nu dauneaza sanatatii

Cochilia din vată bazaltică Rockwool este special concepută pentru izolarea țeilor și conductelor de apă din cadrul instalațiilor termice. Cochilia este ranforsată cu plasă din fibră de sticlă pentru a-i conferi o rezistență deosebită la șocuri mecanice și presiune. Acest lucru asigură menținerea formei inițiale a izolației și nu permite deformarea în timp. Cochilia se montează foarte ușor datorită formei cilindrice și manevrabilității materilaului.

Vata bazaltică este un material cu proprietăți speciale, care are multe funcționalități. În primul rând, aceasta este un izolant termic ideal. Are un coeficient de conductivitate termică foarte redus, ceea ce înseamnă că împiedică foarte eficient risipirea căldurii spre exterior. Izolarea țevilor cu vată bazaltică duce la îmbunătățirea performanțelor sistemului de încălzire și la reducerea consumului de energie. Debitul apei este cu 20% mai ridicat, iar fenomenul de dilatare al țevilor este cu 80% mai redus, ceea ce duce la un transport mult mai eficient al căldurii.

Vata bazaltică Rockwool protejează instalația termică de factorii ambientali, cum ar fi temperaturile prea joase sau umiditatea ridicată. Vata este hidrofobizată în masă, astfel că nu permite reținerea apei și nu favorizează apariția mucegaiului. De multe ori izolația termică are neajunsul că nu permite mediului să respire și contribuie la formarea igrasiei. Vata bazaltică rezolvă foarte simplu această problemă datorită structurii aerate și procesului de hidrofobizare.

Vata bazaltică oferă protecție excelentă împotriva incendiilor deoarece este ignifugă și nu întreține flacăra. Izolația cu vată bazaltică asigură un plus de siguranță locuințelor și clădirilor, fiind recomandată pentru izolarea corespunzătoare împotriva incendiilor. Un alt avantaj al acesteia este și faptul că izolează fonic. Astfel nu se vor mai produce zgomote deranjante în timpul funcționării sistemului termic.

Mai multe

Specificatii tehnice

TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 250
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] 15
DIAMETRU INTERIOR [MM] 49 MM
GROSIME IZOLATIE [MM] 30 MM
LUNGIME [MM] 1000 MM
COEF. CONDUCTIBILITATE TERMICA 0.033 W/(M*K)
CULOARE ARGINTIU
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri