IZOLATIE PT TEAVA IN COCHILIE DIN VATA BAZALTICA CU FOLIE DE ALUMINIU D.27x40mm

Adauga un review

 • Cod produs: 68C 2740
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: ISOLINE SRL

19.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Piporock ALS este o izolatie pentru teava in cochilie din vata minerala bazaltica, hidrofobizata in masa, caserata cu o folie de aluminiu ranforsata cu plasa de fibra de sticla. Caserarea cu folia de aluminiu protejeaza cochilia impotriva solicitarilor mecanice si confera produsului un aspect estetic. Caserarea este prevazuta cu o banda de folie de aluminiu auto-adeziva, permitand inchiderea usoara a cochiliei.
In conformitate cu standardele europene, se recomanda strangerea longitudinala a cochiliilor cu banda de aluminiu sau sarma in 2 -3 puncte pe fiecare metru de cochilie.
Avand forma unui cilindru si fiind prevazuta cu sectiune longitudinala, montarea se efectueaza extrem de usor si rapid.
Proprietatile vatei bazaltice Rockwool:
-termoizolare; protectie la foc; protectie impotriva propagarii flacarilor; protectie fonica
-impermeabilizata; permeabila la vapori; stabila dimensional; rezistenta la mediu alcalin
-produs mineral, rezistent la actiunea daunatorilor
-nu dauneaza sanatatii

Izolația din vată bazaltică pentru țevi și conducte termice are rolul de a crește eficiența sistemului de încălzire. Vata bazaltică este un material care are un coeficient de conductivitate termică foarte redus. Izolația nu permite căldurii să se răspândească în exterior, scăzând astfel performanțele sistemului termic. Utilizând vata bazaltică pentru învelirea țevilor de căldură se reduce consumul de energie și putem economisi o bună parte din cheltuielile pentru energie.

Vata bazaltică este nu doar un excelent izolant termic. Aceasta mai are o mulțime de proprietăți speciale, oferind o serie de avantaje precum:

 • Este hidrofobă și împiedică formarea condensului. Vata bazaltică nu atrage umezeala, iar astfel nu contribuie la creșterea riscului de apariție a mucegaiului. Vata bazaltică este cel mai potrivit material pentru izolație deoarece menține un nivel scăzut al umidității și nu favorizează răspândire igrasiei.
 • Izolează fonic. Vata minerală bazaltică este un scut împotriva sunetelor, datorită texturii aerate. Astfel, conductele termice nu vor mai scoate acele sunete deranjante ca urmare a fenomenelor de dilatare.
 • Crește eficiența sistemului termic. Izolația din vată bazaltică contribuie la creșterea debitului apei din conducte, asigurând astfel un randament termic mult mai ridicat. Vata bazaltică reduce gradul de dilatare al țevilor metalice, astfel presiunea apei nu se modifică în timpul funcționării sistemului termic.
 • Confort îmbunătățit. Izolația din vată bazaltică asigură mai mult confort din punct de vedere termic, auditiv și la nivelul climatului ambiental, menținând un nivel optim al umidității din aer.

Cochilia de vată bazaltică se montează cu foarte mare ușurință, aceasta fiind un material ușor de pliat, care nu se deformează și nu se crapă. Are o durată de viață foarte îndelungată și are capacitatea de a-și menține forma intactă.

Mai multe

Specificatii tehnice

TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 250
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] 15
DIAMETRU INTERIOR [MM] 27 MM
GROSIME IZOLATIE [MM] 40 MM
LUNGIME [MM] 1000 MM
COEF. CONDUCTIBILITATE TERMICA 0.033 W/(M*K)
CULOARE ARGINTIU
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri