IZOLATIE ELASTOMER PT TEVI INSTALATII INCALZIRE/SANITARE L=2M D.48X9mm

Vezi review-uri

12.50 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Acest produs se vinde si in variantele

Vezi mai mult

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Tubul de izolatie Armaflex AC este ideal pentru izolarea tevilor instalatiilor frigorifice, sanitare si de incalzire.
Flexibilitatea materialului face ca instalarea sa fie usoara si rapida. Conductivitatea termica scazuta a acestuia (data la
40C), il face un bun material izolator rezultand si o economie de energie. Reprezinta o buna solutie pentru prevenirea aparitiei
condensului datorita elastomerului pe baza de structura cu celule inchise. Materialul are o buna comportare la foc fiind greu
combustibil, neintretinand arderea. Tubul de izolatie poate fi folosit pentru tevi de otel cu diametrul exterior de 48.3mm.
Toleranta grosimii este 1.5mm , iar toleranta lungimii este de 1.5%

Armaflex este o izolație termică fiabilă și foarte rezistentă, care oferă performanțe ridicate privind reducerea condensului, protecția conductelor termice și transportul căldurii. Materialul de bază folosit în acest tip de izolație este elastomerul, un fel de cauciuc, special conceput pentru izolarea țevilor metalice. Elastomerul protejează foarte bine instalația de încălzire, asigurând fiabilitatea și durabilitatea acesteia.

Elastomerul se caracterizează prin:

 • Coeficient de conductivitate termică foarte mic
 • Flexibilitate
 • Masă redusă
 • Rezistență la temperaturi și presiuni ridicate
 • Rezistență la deformare • Aderență excelentă la metale, precum fonta, aluminiul, cuprul, oțelul, inoxul.

Armaflex se utilizează pentru a crește eficiența energetică a instalației de încălzire sau de apă caldă constituită din țevi și conducte metalice. Țevile metalice pierd foarte ușor căldura și au un risc ridicat de deteriorare. Izolația din elastomer previne apariția condensului, care duce la oxidarea și coroziunea țevilor și la diminuarea randamentului termic. Izolarea țevilor de încălzire este recomandată chiar și pentru țevile din interiorul locuinței, pentru a preveni costurile mari de exploatare ale sistemului termic.

Tubul de izolație Armaflex se montează cu ușurință, având forma cilindrică și fiind foarte ușor de manevrat. Poate fi aplicat de oricine, chiar dacă nu este specialist. Elastomerul se taie foarte ușor și se mulează perfect, indiferent de forma instalației termice. Montarea izolației presupune costuri foarte reduse și contribuie la reducerea consumului excesiv de energie.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

MODEL ARMAFLEX AC
LUNGIME [M] 2
GROSIME IZOLATIE [MM] 9 MM
DIAMETRU INTERIOR MIN [MM] 49.5
DIAMETRU INTERIOR MAX [MM] 51.5
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] -50
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] +105
CONDUCTIVITATE TERMICA [W/(M*K)] 0.039 W/(M*K)
COEF. REZIST DIFUZ VAP. DE APA 7000
CULOARE NEGRU
Vezi mai mult

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri