IZOLATIE ELASTOMER PT TEVI INSTALATII INCALZIRE/SANITARE L=2M D.15x6mm

Adauga un review

4.80 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Tubul de izolatie Armaflex AC este ideal pentru izolarea tevilor instalatiilor frigorifice, sanitare si de incalzire.
Flexibilitatea materialului face ca instalarea sa fie usoara si rapida. Conductivitatea termica scazuta a acestuia (data la
40C), il face un bun material izolator rezultand si o economie de energie. Reprezinta o buna solutie pentru prevenirea aparitiei
condensului datorita elastomerului pe baza de structura cu celule inchise. Materialul are o buna comportare la foc fiind greu
combustibil, neintretinand arderea. Tubul de izolatie poate fi folosit pentru tevi de Cu cu diametrul exterior de 15mm si tevi de
otel cu diametrul exterior de 13.5mm. Toleranta grosimii este 1mm , iar toleranta lungimii este de 1.5%

Țevile de la instalațiile sanitare, frigorifice sau de încălzire vor rezista mai mult timp și vor asigura o eficiență crescută dacă au parte de o izolație corespunzătoare. Utilizați tubul de izolație din elastomer de la ARMACELL pentru a proteja instalațiile din locuința dvs și a nu permite pierderile de căldură.

Izolația instalațiilor este esențială pentru a permite buna funcționare a sistemelor de încălzire, sanitare sau alte tipuri. Aceasta asigură ca țevile să nu sufere deteriorări din cauza factorilor externi. Temperaturile prea joase sau prea ridicate determină contractarea sau dilatarea acestora și împiedică funcționarea propice a instalațiilor.

Randamentele centralei termice, a frigiderului, a boilerului sunt influențate de pierderile de căldură care survin pe parcursul instalației. Pentru a evita scăderea randamentului și creșterea consumului este foarte indicat să izolați țevile conductoare.

Prin asigurarea unui consum mai mic veți reuși să faceți economii la cheltuielile pentru utilități. Astfel cu o minimă investiție veți diminua pierderile și veți avea doar de câștigat.

Țeava conductoare de la ARMACELL este foarte simplu de aplicat din cauza flexibilității materialului. Calitatea excepțională a acestuia garantează o mare rezistență în timp la uzură și prezintă fiabilitate în exploatare. Riscul rupturii, zgârierii sau arderii este aproape nul datorită proprietăților materialului. Astfel nu veți întâmpina probleme pe parcursul utilizării acesteia.

Diminuarea pierderilor de căldură duce la un consum mai mic în timp și la costuri mai reduse. Cu ajutorul țevii izolante eficiența instalațiilor se va îmbunătăți simțitor pentru ca dvs să beneficiați de tot confortul de care aveți nevoie.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL ARMAFLEX AC
LUNGIME [M] 2
GROSIME IZOLATIE [MM] 6 MM
DIAMETRU INTERIOR MIN [MM] 16
DIAMETRU INTERIOR MAX [MM] 17.5
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] -50
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] +105
CONDUCTIVITATE TERMICA [W/(M*K)] 0.039 W/(M*K)
COEF. REZIST DIFUZ VAP. DE APA 7000
CULOARE NEGRU
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri