0372 123 101
IZOLATIE ELASTOMER HTS PT TEVI INSTALATII INCALZIRE/PANOURI SOLARE L=2M D.28x20mm
135,01 LEI / BUC  
#

IZOLATIE ELASTOMER HTS PT TEVI INSTALATII INCALZIRE/PANOURI SOLARE L=2M D.28x20mm


IZOLATIE ELASTOMER HTS PT TEVI INSTALATII INCALZIRE/PANOURI SOLARE L=2M D.28x20mm

Cod produs: 68HT2028
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

135,01 LEI / BUC

Cantitate:      BUC

Pretul include TVA
Pretul este pe BUC
Stoc limitat
Acelasi produs puteti sa il cumparati si in urmatoarele variante

Descriere

Tubul HT Armaflex S este o izolatie termica din elastomer extrudat de culoare neagra acoperit cu o folie de poliolefina de
culoare alba special conceput pentru aplicatii exterioare cu temperaturi inalte. HT Armaflex S are o structura celulara inchisa
ce ofera o puternica bariera de protectie contra vaporilor de apa, reducand astfel riscul aparitiei condensului si a infiltrarii
apei. Conductivitatea termica scazuta a acestuia (data la 40C), il face un bun material izolator minimizand pierderile de
energie. Tubul de izolatie poate fi folosit pentru tevi de Cu cu diametrul exterior 28mm si tevi de otel cu diametrul exterior
de 26.9mm

Izolația din elastomer de tip HTS este concepută pentru a rezista la temperaturi înalte, precum cele din instalațiile termice solare. Elastomer-ul împiedică formarea condensului, iar astfel asigură durabilitatea și eficiența ridicate ale instalației termice.

Avantajele izolației din cauciuc sintetic sau elastomer sunt:

  • prevenirea condensului, care poate provoca coroziunea conductelor și scurgeri de condens.
  • fixare ușoară
  • rezistență la temperaturi înalte
  • nu permite propagarea focului
  • protecția instalației termice

Izolația din elastomer HTS asigură randamentul ridicat al sistemului termic solar, căci împiedică pierderile de căldură. Astfel crește eficiența sistemului termic, ceea ce duce la costuri tot mai mici.

Un alt beneficiu al acestui tip de izolație este faptul că prelungește durata de viață a instalației, menținând funcțiile acesteia în stare perfectă. Prin utilizarea izolației nu vom mai avea costuri de întreținere și nici probleme legate de disfuncționalități sau defecțiuni ale instalației. Durata de viață a instalației termice este prelungită, iar exploatarea acesteia se poate desfășura în condiții mult mai sigure.

Sistemul termic solar este o soluție pentru încălzirea locuinței care poate acoperi până la 70% din consumul anual de energie. Este o metodă prietenoasă cu mediul, neavând nici un fel de emisii poluante, fiind o alternativă viabilă în locul utilizării combustibililor fosili.

Specificatii tehnice

MODEL HT ARMAFLEX S
LUNGIME [M] 2
GROSIME IZOLATIE [MM] 20 MM
DIAMETRU INTERIOR MIN [MM] 29.5
DIAMETRU INTERIOR MAX [MM] 31
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] -50
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 150
CONDUCTIVITATE TERMICA [W/(M*K)] 0.042 W/(M*K)
COEF. REZIST DIFUZ VAP. DE APA 4,000
CLASA DE REACTIE LA FOC B2
CULOARE ALB

Schiță

Nu exista informatii.

Documentație

Nu exista informatii.

Review-uri

1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv a codurilor de produs, 32PE0017 si 32PE0018, costul livrarii la domiciliu este de 3 lei/sac, iar valoarea comenzii este de: 20 lei + (3 lei x numar saci peleti) - daca valoarea comenzii este mai mica de 1000 de lei (TVA inclus); 3 lei x nr. saci peleti - daca valoarea comenzii este mai mare de 1000 de lei (TVA inclus).

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Compara
0 produse