IZOLATIE ELASTOMER HTS PT TEVI INSTALATII INCALZIRE/PANOURI SOLARE L=2M D.22x20mm

Adauga un review

115.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Tubul HT Armaflex S este o izolatie termica din elastomer extrudat de culoare neagra acoperit cu o folie de poliolefina de
culoare alba special conceput pentru aplicatii exterioare cu temperaturi inalte. HT Armaflex S are o structura celulara inchisa
ce ofera o puternica bariera de protectie contra vaporilor de apa, reducand astfel riscul aparitiei condensului si a infiltrarii
apei. Conductivitatea termica scazuta a acestuia (data la 40C), il face un bun material izolator minimizand pierderile de
energie. Tubul de izolatie poate fi folosit pentru tevi de Cu cu diametrul exterior 22mm si tevi de otel cu diametrul exterior
de 21.3mm

Tubul de izolație Armaflex S este special realizat pentru protecția și eficiența instalațiilor de încălzire pe bază de panouri solare. Acesta este constituit dintr-o structură specială care este foarte rezistentă la condițiile mediului exterior și la temperaturi înalte de până la 150 gr celsius.

Instalația solară pentru producerea apei calde menajere are nevoie de izolație termică care să împiedice pierderile de căldură. Prin aceasta crește eficiența sistemului, scade consumul de energie și este îmbunătățit confortul termic. Un sistem de panouri solare produce căldură în special în zilele însorite și în funcție de anotimp. Pe măsură ce vremea devine mai rece, este diminuat și randamentul sistemului termic.

Tubul izolant Armaflex S asigură protecție suplimentară pentru instalația termică, fiind prevăzut cu o folie protectoare de culoare albă. Sistemul termic ce utilizează panourile solare este destul de sensibil la schimbările climatice, iar pentru a evita deteriorarea lui prematură este indicat să luăm măsuri preventive de protecție.

Izolarea termică reprezintă o modalitate de a crește durata de exploatare a instalației solare și de a beneficia de mai multă eficiență energetică. Costurile pentru energie vor rămâne la un nivel scăzut, iar confortul termic va fi mult îmbunătățit. Vom avea parte în acest fel de toate beneficiile utilizării energiei solare, precum costuri mai mici și mai puțină poluare.

Armaflex S împiedică formarea condensului pe suprafața țevilor, fiind o protecție foarte eficientă contra vaporilor de apă. Astfel ajută la menținerea instalației în stare excelentă, evitându-se riscul deteriorării cauzate de oxidare sau coroziune. Izolația rezistă foarte bine la temperaturile foarte înalte care sunt produse de regulă prin intermediul panourilor solare.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL HT ARMAFLEX S
LUNGIME [M] 2
GROSIME IZOLATIE [MM] 20 MM
DIAMETRU INTERIOR MIN [MM] 23.5
DIAMETRU INTERIOR MAX [MM] 25
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] -50
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] +150
CONDUCTIVITATE TERMICA [W/(M*K)] 0.042 W/(M*K)
COEF. REZIST DIFUZ VAP. DE APA 4000
CLASA DE REACTIE LA FOC B2
CULOARE ALB
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri