IZOLATIE ELASTOMER HT PT TEVI INSTALATII INCALZIRE/PANOURI SOLARE L=2M D.42x19mm

Adauga un review

71.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Tubul de izolatie HT Armaflex din elastomer extrudat, un material foarte flexibil si rezistent la radiatiile UV, este utilizat in
izolarea tevilor de la instalatiile solare(inclusiv cele exterioare), vehiculelor motorizate, liniilor cu gaz de temperatura
inalta, tevilor cu abur si temperaturi duale. Conductivitatea termica scazuta a acestuia (data la 40C), il face un bun material
izolator minimizand pierderile de energie. Tubul de izolatie poate fi folosit pentru tevi cu diametrul exterior mm. Toleranta
lungimii tubului de izolatie este 1.5%

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL HT ARMAFLEX
LUNGIME [M] 2
GROSIME IZOLATIE [MM] 19 MM
DIAMETRU INTERIOR MIN [MM] 44
DIAMETRU INTERIOR MAX [MM] 46
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] -50
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] +150
CONDUCTIVITATE TERMICA [W/(M*K)] 0.042 W/(M*K)
COEF. REZIST DIFUZ VAP. DE APA 4000
CLASA DE REACTIE LA FOC B2
CULOARE NEGRU
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri