INVERTOR ON GRID/HIBRID-OFF GRID, SOLAX SK-SU 5000E, 5kW

Adauga un review

 • -9 %

13,900.00 LEI (Reducere 9.35%)

12,600.01 LEI / buc TVA inclus

Stoc momentan epuizat
 • Garantie 24 luni
 • Pretul include taxa verde: 12.00 Lei
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Invertor multifunctional, ce combina functiile unui inverter clasic, ale unui incarcator solar, ale unui incarcator de baterii si
ale unui inverter grid-tie.
Afisajul LCD usor de configurat de catre utilizator, permite modificarea diversilor parametrii cum ar fi:
-curentul de incarcare a bateriei;
-Gradul de sescarcare al bateriei;
-prioritatea incarcatorului (de la sistemul fotovoltaic sau de la retea)
Regulatorul pe care il are incorporat este de tip MPPT (Maximum Power Point Tracking urmareste intotdeauna puctul de putere
maxima).
Caracteristici:
Intrare:
-Putere maxima suportata - sistem fotovoltaic : 5000W
-Tensiune maxima CC sistem fotovoltaic : 550V
-Tensiune nominala CC sistem fotovoltaic : 360V
-MPPT (Maximum Power Point Tracking) : 125 530V
-MPPT nr. : 2
-Curent maxim sistem fotovoltaic : 2x12A
-Curent de scurt-circuit : 2 x 15A
Iesire:
-Putere nominala CA: 4600W
-Tensiune nominala : 230VAC 50/60HZ; 180~270VAC
-Curent nominal CA: 20A
-Armonici(THD) : (3%
-Factor de putere: 1
Incarcator(charger):
-Acumulatori compalibili: AGM, GEL, LiFePO
-Tensiune nominala baterie: 48V
-Tensiune de lucru : 40 ~ 60V
-Curent de incarcare maxim : 50A (reglabil)
-Curent de descarcare maxim: 50A (reglabil)
-Grad de descarcare(DoD) : 80%(reglabil)
-Protectie curent/temperatura : da
-Protocol de comunicare inveter-baterie LiFePO : RS232
-Putere charger: 2500W

Invertorul este o componentă de bază a sistemului fotovoltaic. Acesta are rolul de a converti puterea solară în curent electric. SOLAX Power Europe a conceput invertorul multifuncțional, care îndeplinește mai multe roluri. Invertorul ține locul mai multor echipamente, precum încărcător solar, încărcător de baterii sau inverter grid-tie.

Invertorul vine la pachet cu un regulator solar MPPT. Acesta este un dispozitiv menit să optimizeze transferul de energie de la panourile fotovoltaice la bateria de acumulatori sau la rețeaua electrică. Metoda MPPT sau Maximum Power Point Tracking reprezintă cea mai performantă modalitate de optimizare a energiei, adaptându-se perfect la nevoile de energie din orice moment ale sistemului.

Putem utiliza invertorul și regulatorul solar în cadrul unui sistem off-grid sau on-grid. Sistemul off-grid presupune procurarea energiei electrice exclusiv din surse regenerabile, fără aport energetic de la rețeaua publică. În acest caz întreaga cantitate de energie nu presupune nici un cost ulterior. Pentru asigurarea necesarului de energie pentru o clădire sau locuință este nevoie de o investiție inițială ridicată.

În cazul în care investiția inițială nu este suficientă pentru furnizarea și acoperirea necesarului de energie pentru consumatorii casnici, atunci putem apela la un sistem on grid. Inverterul multifuncțional permite comutarea automată al rețeaua publică în momentul în care este nevoie de un surplus de energie. Astfel, alimentarea cu energie poate fi realizată din două surse, una convențională și una neconvențională. \În funcție de dimensiunea investiției inițiale, prin intermediul sistemului format din inverterul multifuncțional și regulatorul MPPT putem să beneficiem de varianta optimă de furnizare a energiei. În acest fel vom economisi o mare parte din costurile pentru energie și putem contribui la diminuarea emisiilor de noxe.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND SOLAX
MODEL SK-SU5000
PUTERE NOMINALA [W] 5000
CURENT NOMINAL [A] 50 A
TENSIUNE DE INTRARE INVERTOR 360 V
TENSIUNE DE IESIRE INVERTOR 230 V
FRECVENTA [HZ] 50 HZ
GRAD DE PROTECTIE IP20
INALTIME [MM] 595 MM
LATIME [MM] 680 MM
ADANCIME [MM] 167 MM
MASA [KG] 27.7
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Review-uri