INVERTOR HIBRID VICTRON MULTIPLUS 800W 24V 16A

Adauga un review

3,999.99 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

INVERTER HIBRID MULTIPLUS 2000W 24V 50A MultiPlus este un pachet care transforma curentul continuu in curent alternativ,format
dintr-un inverter si un incarcator. Echipamentul este utlizat in sistemele fotovoltaice, ca interfata la interconectarea in
siguranta dintre sursele de alimentare de tip retea publica,generator si/sau panouri solare fotovoltaice si consumatorii de
energie electrica.Pot opera n paralel 6 invertere pentru a obine o putere ct mai mare, de exemplu ase unitai de 24/5000/10
vor oferi o putere de 25 kW/30 kVA. Sistemul poate fi configurat sa functioneze cu 3 faze. Inverterul asigura gestionarea
inteligenta a simultinaitatii consumatorilor, precum si protectia impotriva suprasarcinilor

Inverterul hibrid MultiPlus combină avantajele folosirii unui sistem off-grid cu cele ale sistemelor on-grid. Acesta adaptează energia receptată atât pentru introducerea acesteia în rețeaua de curent și generatoare de curent, cât și pentru încărcarea bateriilor solare. Inverterul are rolul de a transforma energia solară captată de panourile fotovoltaice în curent alternativ, adecvat consumatorilor casnici de energie.

Inverterul este o componentă esențială din cadrul sistemului de energie fotovoltaic. Randamentul la care poate ajunge se situează la peste 90%, ceea ce înseamnă că are capacitează de a converti un mare procent din energia solară în curent alternativ. Sistemele electrice fotovoltaice reprezintă o alternativă foarte economică și ecologică pentru a dispune de energie.

Putem opta pentru mai multe variante de întrebuințare a inverterului MultiPLus. Dacă optăm pentru varianta off-grid vom beneficia de energie 100% gratuită. Un sistem off-grid presupune independența totală față de rețeaua de energie publică. În acest caz este necesar să utilizăm un sistem de panouri mai mare în funcție de dimensiunile locuinței sau clădirii. Inverterul poate fi folosit pentru mai multe panouri simultan, în funcție de capacitățile și limitele acestora. Această soluție este perfectă pentru o locuință de dimensiuni reduse, cu consumatori puțini.

În cazul în care optăm pentru un sistem on-grid vom beneficia de avantaje considerabile privind consumul de energie și reducerea costurilor pentru facturi. Surplusul de energie este redistribuit către rețeaua de curent. Această variantă este utilă în situația în care dispunem de un număr insuficient de panouri fotovoltaice care nu pot acoperi în totalitate necesarul de energie. Putem alimenta doar anumiți consumatori, reducând astfel considerabil consumul lunar de energie. De asemenea este foarte util un sistem on-grid în perioadele când radiația solară este foarte scăzută, iar panourile nu generează energia de care este nevoie.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND VICTRON
MODEL MULTIPLUS 800W 24V 16A
PUTERE NOMINALA [W] 1600
CURENT NOMINAL [A] 16 A
TENSIUNE DE INTRARE INVERTOR 9,5 – 17 V
TENSIUNE DE IESIRE INVERTOR 230 V
FRECVENTA [HZ] 50 HZ
GRAD DE PROTECTIE IP21
INALTIME [MM] 375 MM
LATIME [MM] 214 MM
ADANCIME [MM] 110 MM
MASA [KG] 10
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri