INVERTOR HIBRID VICTRON MULTIPLUS 1600W 24V 40A

Adauga un review

5,000.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Pretul include taxa verde: 5.00 Lei
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

MultiPlus este un echipament performant utlizat in sistemele fotovoltaice, alcatuit dintr-un inverter puternic, cu unda pur sinusoidala si un regulator de incarcare sofisticat ce foloseste o tehnologie de incarcare adaptiva. Acesta permite si comutarea rapida pe reteaua publica de alimentare sau pe alta sursa de curent alternativ (generator electric) atunci cand energia electrica din bateriile de acumulare nu este suficienta pentru alimentarea consumatorilor, sau cand energia solara nu este suficienta pentru incarcarea bateriilor

MULTIPLUS este un echipament foarte performant care se utilizează alături de un sistem de panouri fotovoltaice pentru a produce energie verde. Acesta conține un inverter hibrid care are rolul de a converti energia solară în energie electrică și un regulator solar prin care este optimizat trasferul de energie către bateria cu acumulatori.

Inverterul hibrid MULTIPLUS se adaptează perfect nevoilor și preferințelor noastre. Acesta funcționeză atât în sistem autonom sau off-grid, cât și conectat la rețeaua electrică, adică în sistem on-grid. Instalarea panourilor fotovoltaice reprezintă o soluție excelentă pentru a beneficia de reducerea consumului de energie, fiind o investiție cu adevărat profitabilă.

Beneficii

Sistemele electrice fotovoltaice off-grid sau on-grid ne oferă marele avantaj de a dispune de energie electrică fără nici un cost. În cazul sistemului off-grid, acesta este o soluție pentru situațiile în care nu este posibilă branșarea la rețeaua electrică sau când costurile pentru branșament sunt foarte ridicate. În acest caz avem posibilitatea de a opta cu toată încrederea în sistemele fotovoltaice.

Inverterul hibrid MULTIPLUS poate acoperi necesarul de până al 1600W al consumatorilor dintr-o locuință sau clădire. În funcție de aparatura pe care o deținem și de necesarul de electricitate putem opta fie pentru montarea unui sistem fotovoltaic de dimensiuni mai mari, fie restul de energie va fi furnizat de la rețeaua electrică. Inverterul MULTIPLUS ne oferă ambele posibilități pentru a putea face cea mai potrivită alegere.

Energia solară nu presupune nici un fel de cost și poate fi obținută cu ușurință cu ajutorul echipamentelor speciale puse la dispoziție de SWITCH SOLAR, iar investiția inițială se amortizează într-un timp relativ scurt

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND VICTRON
MODEL MULTIPLUS 1600W 24V 40A
PUTERE NOMINALA [W] 3000
CURENT NOMINAL [A] 16 A
TENSIUNE DE INTRARE INVERTOR 38 – 66 V
TENSIUNE DE IESIRE INVERTOR 230 V
FRECVENTA [HZ] 50 HZ
GRAD DE PROTECTIE IP21
INALTIME [MM] 375 MM
LATIME [MM] 214 MM
ADANCIME [MM] 110 MM
MASA [KG] 10
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri