INTRERUPATOR AUTOMAT DIFERENTIAL 1P+N 30MA DPNA VIGI 40A C 4,5KA AC

Adauga un review

160.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Pretul include taxa verde: 0.50 Lei
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Intrerupatorul automat diferential DPNa Vigi ofera protectie completa a circuitelor finale la supracurenti si defecte ale
izolatiei. Acesta asigura protectia impotriva tensiunilor de atingere directe 30mA sau indirecte 300mA printr-o decuplare
rapida. Dispune de un indicator ce semnalizeaza decuplarea sau o eroare a impamantarii. Curentul nominal la care poate functiona
neintrerupt, la o temperatura ambientala de 30C, este In= 40A. Curentul de rupere este 4,5kA. Curentul de declansare pentru
intrerupatoarele automate de curba C este cuprins in intervalul (510)In.
Durata de viata este de peste 10000 de cicluri pornit/oprit. Intrerupatorul ocupa 4 module de 9mm in tabloul electric

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL DPNA VIGI
NR POLI 1
TENSIUNE 230 V
CURENT NOMINAL [A] 40 A
CURENT DE RUPERE [A] 4500
CURENT DE DECLANSARE 200÷400 A
PROTECT SOC EL. CONTACT DIRECT [MA] 30
PROTECT SOC EL CONTACT IND. [MA] 300
INALTIME [MM] 81 MM
LATIME [MM] 36 MM
ADANCIME [MM] 72 MM
MASA [KG] 0.125
NUMAR DE MODULE OCUPATE 4
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri