INSTANT ELECTRIC PRESURIZAT, MONTAJ PE LAVOAR, STIEBEL ELTRON, 6.6 kW/230V

Adauga un review

  • Cod produs: 81IE0013
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: STIEBEL ELTRON

950.00 LEI / BUC TVA inclus

Stoc momentan epuizat
  • Garantie 24 luni
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Preparator instantaneu de apa calda menajera, presurizat, care poate alimenta mai multe puncte de consum.
Pornirea si oprirea prepararii apei este efectuata in mod automat, atunci cand bateria aferenta punctului de furnizare este deschisa, respectiv inchisa.
Temperatura apei poate fi ajustata prin cresterea/reducerea debitului nominal sau prin amestec cu apa rece. Gradul de protectie, conform standardelor europene, este IP 24.
Este prevazut cu dispozitiv de protectie la supraincalzire si LED-uri de semnalizare a regimului de functionare:
- LED ON/OFF
- LED Supraincalzire

Instant electric 6 kw stiebel eltron

Stiebel Eltron DHC este un instant electric acum disponibil intr-o varianta imbunatatita pentru producerea de apa calda la standarde europene. DHC este un instant compact, presurizat controlat hidraulic, de 6,6 Kw. Dimensiunea redusa a instantului ii permite sa fie instalat în zonele în care ar fi imposibila instalarea altor sisteme de stocare. Acesta poate fi instalat practic oriunde nefiind necesar un sistem de scurgere. Simplitatea acestei unitati ofera o instalare usoara si o utilizare rentabila.

Instantul electric DHC economiseste energie pentru ca incalzeste doar necesarul de apa si va încalzi continuu apa la trecerea prin unitate. Fiind situat aproape de punctul de utilizare, ofera economii de timp, energie si apa prin eliminarea lungimi mari de teava. Incalzitoarele instantanee de apa produse de Stiebel Eltron sunt printre cele mai fiabile din lume. Cu o astfel de garantie oferita de liderul de piata nimic nu poate merge prost!

stiebel eltron

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

instant electric pe lavoar

Mai multe

Specificatii tehnice

PRODUCATOR STIEBEL ELTRON
MODEL DHC 6
CLASA DE RANDAMENT ENERGETIC A
PUTERE ELECTRICA [W] 6600
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
TEMP. MAXIMA LA INTRARE [°C] 30
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 10
DEBIT ACM LA DT=25 GRD 3.7 L/MIN
RACORD INTRARE [TOLI] 1/2 TOLI
RACORD IESIRE [TOLI] 1/2 TOLI
LATIME [MM] 200 MM
ADANCIME [MM] 104 MM
INALTIME [MM] 360 MM
MASA [KG] 2.4
MONTAJ PE LAVOAR
PROFILUL DE SARCINA XXS
NIVEL PUTERE ACUS. INT. (LWA) [dB] 15 DB
CONSUM AN ENERG EL PREP ACM [kWh] 522
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri