0372 123 101
HIDROFOR, GRUNDFOS JPA, 4-54 PT
1.100,00 LEI / BUC   Stoc momentan epuizat
!

HIDROFOR, GRUNDFOS JPA, 4-54 PT


HIDROFOR, GRUNDFOS JPA, 4-54 PT

Cod produs: 73PG1002
Garantie: 24 luni
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

1.100,00 LEI / BUC
Pretul include TVA
Pretul include taxa verde: 10.00 Lei
Pretul este pe BUC
Stoc momentan epuizat
Acelasi produs puteti sa il cumparati si in urmatoarele variante
Produs Cod Pret
!

HIDROFOR, GRUNDFOS JPA, 4-47 PT-H

73PG1001 1.100,00 LEI / BUC

Descriere

Grup automat de ridicare a presiunii apei utilizat pentru uz casnic, instalatii mici de uz civil, agricol, industrial, instalatii de spalare si alte aplicatii.
Este alcatuit dintr-un rezervor cu membrana cu capacitate de 19 litri, presostat pentru functionarea automata, manometru, electropompa JPBasic prevazuta cu cablu de alimentare cu stecher si kit de racord intre pompa si rezervor, ce vin deja montate si gata de utilizare.
Electropompa JPBasic poate functiona si in prezenta bulelor de aer, gaz si micilor impuritati de nisip din apa. Corpul pompei si suportul motorului sunt turnate din otel. Are rotor, difuzor, tub venturi, si aparatoare pentru nisip din tehnopolimer. Inelele de uzura sunt din otel inox. Etansare mecanica din carbon/ceramica.
Corpul pompei este din fonta. Motorul este de tip asincron, inchis, racit cu ventilatie externa. Rotorul este montat pe rulmenti cu sfere supradimensionate, lubrifiate pe intreaga durata de functionare pentru a garanta silentiozitate si durata mare de viata. Are protectie termoampermetrica incorporata si condensator cuplat permanent. Gradul de protectie al motorului este IP 44.
Rezervorul este de tip orizontal, cu o capacitate de 20 litri, cu membrana din butil, prevazut cu bride de sustinere in partea inferioara si bride pentru fixarea pompei in partea superioara

Hidroforul JPBASIC 4 PT de la GRUNDFOS este conceput pentru alimentarea cu apă a locuințelor, fiind prevăzut cu un grad mare de protecție. Hidroforul prezintă fiabilitate ridicată în funcționare datorită materialului din care este confecționat și electropompei JPBasic. Fonta are o rezistență deosebită la contactul prelungit cu apa, iar electropompa poate funcționa fără probleme chiar dacă apa conține împurități.

Hidroforul asigură furnizarea apei potabile pentru uz menajere în orice moment pentru locuințe care nu sunt racordate la rețeaua națională de apă. Astfel, chiar dacă ne aflăm în zone defavorizate, unde nu există posibilitatea alimentării cu apă potabilă, putem utiliza fără nici o problemă hodroforul. Acesta are avantajul de a putea fi instalat oriunde, iar apa pe care o consumăm nu va fi contorizată.

Apa potabilă poate fi accesată rapid și în cantitățile dorite. Hidroforul funcționează automat atunci când deschidem robinetul pentru apă, iar când nu avem nevoie să folosim apă aceasta nu consumă energie. Hidroforul poate furniza până la 3.12 mc/h, adică 3120 litri, o cantitate mai mult decât suficientă pentru acoperirea necesităților cotidiene ale unei locuințe. 

Hidroforul poate fi întrebuințat și pentru activitățile agricole sau industriale datorită capacității mari de pompare. Irigarea terenurilor agricole sau rezidențiale se poate efectua foarte simplu și eficient cu ajutorul acestuia. Cu ajutorul acestuia este la îndemâna oricui să beneficieze de condițiile necesare chiar dacă se află într-o zonă fără acces la apă. Hidroforul face posibilă alimentarea cu apă și astfel handicapul lipsei de apă nu va mai afecta pe nimeni.

Hidroforul funcționează și la temperaturi joase, având capacitatea de a rezista foarte bine. Durata de viață a acestuia este îndelungată în special din cauza protecției cu care este prevăzut și care îi menține funcționalitatea deplină pe toată perioada întrebuințării.

Specificatii tehnice

BRAND GRUNDFOS
MODEL JPA 4-54 PT
TIP CONSTRUCTIV CENTRIFUGA
MATERIAL FONTA
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 35
INALTIME DE POMPARE MAXIMA [m] 54
DEBIT MAXIM [M3H] 3.6
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 8
RACORD ASPIRATIE [TOLI] 1 TOLI
RACORD REFULARE [TOLI] 1 TOLI
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE NOMINALA [KW] 1.13 KW
CURENT NOMINAL MAXIM [A] 5.1 A
TURATIE MAXIMA [RPM] N/A
GRAD DE PROTECTIE IP44
INALTIME [MM] 506 MM
LATIME [MM] 321 MM
ADANCIME [MM] 492 MM
MASA [KG] 19

Schiță

Documentație

Nu exista informatii.

Review-uri

1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv a codurilor de produs, 32PE0017 si 32PE0018, costul livrarii la domiciliu este de 3 lei/sac, iar valoarea comenzii este de: 20 lei + (3 lei x numar saci peleti) - daca valoarea comenzii este mai mica de 1000 de lei (TVA inclus); 3 lei x nr. saci peleti - daca valoarea comenzii este mai mare de 1000 de lei (TVA inclus).

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Compara
0 produse