HIDROFOR, GRUNDFOS JPA, 4-47 PT-H

Adauga un review

1,100.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Pretul include taxa verde: 10.00 Lei
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Grup automat de ridicare a presiunii apei utilizat pentru uz casnic, instalatii mici de uz civil, agricol, industrial, instalatii de spalare si alte aplicatii.
Este alcatuit dintr-un rezervor cu membrana cu capacitate de 19 litri, presostat pentru functionarea automata, manometru, electropompa JPBasic prevazuta cu cablu de alimentare cu stecher si kit de racord intre pompa si rezervor, ce vin deja montate si gata de utilizare.
Electropompa JPBasic poate functiona si in prezenta bulelor de aer, gaz si micilor impuritati de nisip din apa. Corpul pompei si suportul motorului sunt turnate din otel. Are rotor, difuzor, tub venturi, si aparatoare pentru nisip din tehnopolimer. Inelele de uzura sunt din otel inox. Etansare mecanica din carbon/ceramica.
Corpul pompei este din fonta. Motorul este de tip asincron, inchis, racit cu ventilatie externa. Rotorul este montat pe rulmenti cu sfere supradimensionate, lubrifiate pe intreaga durata de functionare pentru a garanta silentiozitate si durata mare de viata. Are protectie termoampermetrica incorporata si condensator cuplat permanent. Gradul de protectie al motorului este IP 44.
Rezervorul este de tip orizontal, cu o capacitate de 20 litri, cu membrana din butil, prevazut cu bride de sustinere in partea inferioara si bride pentru fixarea pompei in partea superioara

Alimentarea cu apă este o necesitate pentru orice gospodărie și pentru orice tip de activitate comercială, industrială sau agricolă. GRUNDFOS a conceput hidroforul JPBASIC3 pentru ca oricine să poată beneficia de accesul nerestrictiv la apă. Hidroforul funcționează în regim automat pentru a furniza apă în price moment al zile este nevoie.

Reședințele din zone în care nu există posibilitatea racordării la rețeaua de apă pot dispune de toate condițiile necesare traiului și activităților cotidiene prin instalarea acestui hidrofor. Acesta are o capacitate foarte mare de pompare și poate asigura livrarea apei în instalațiile sanitare cu o presiune foarte bună. De fiecare dată când deschidem robinetul, hidroforul pornește automat, iar atunci când închidem apa, acesta se oprește. În acest mod salvăm energie și consumăm doar atât cât este necesar. Hidroforul JPBASIC3 poate asigura apa necesară pentru a suporta toate activitățile dintr-o locuință, de la spălatul vaselor, la dușurile zilnice și mașina de spălat rufe.

Rezistența foarte ridicată și posibilitatea funcționării chiar și în prezența impurităților din apă, face ca hidroforul JPBASIC3 să fie o unealtă excelentă în domeniul agricol și cel industrial. Irigarea terenurilor necesită cantități mari de apă, care trebuiesc livrate într-un timp relativ scurt. Hidroforul va asigura pomparea cantităților necesare de apă pentru plantații vaste, indiferent de zona unde se află. Halele industriale utilizează pentru producție, de asemenea, cantități foarte mari de apă. Pentru a suporta aceste nevoi speciale este nevoie de puterea pe care hidroforul JPBASIC3 o poate oferi.

Cu ajutorul hidroforului oricine poate beneficia de alimentarea cu apă curentă. În special în zonele rurale, unde în cea mai mare parte nu există distribuție de apă, hidroforul poate rezolva o problemă esențială și vitală. Școli, spitale, dispensare și orice alte unități publice vor putea dispune de condiții propice și de mai mult confort, prin accesul neîngrădit la apă, utilizând hidroforul JPBASIC3 de la GRUNDFOS.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND GRUNDFOS
MODEL JPA4-47 PT-H
TIP CONSTRUCTIV CENTRIFUGA
MATERIAL FONTA
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] +35
TEMP. MINIMA DE LUCRU FLUID [°C] 0
INALTIME DE POMPARE MAXIMA [m] 47.2
DEBIT MAXIM [M3H] 3.61
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 8
RACORD ASPIRATIE [TOLI] 1 TOLI
RACORD REFULARE [TOLI] 1 TOLI
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE NOMINALA [KW] 850 W
CURENT NOMINAL MAXIM [A] 3.8 A
TURATIE MAXIMA [RPM] N/A
GRAD DE PROTECTIE IP44
INALTIME [MM] 496 MM
LATIME [MM] 321 MM
ADANCIME [MM] 492 MM
MASA [KG] 17
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri