HIDROFOR ELECTRONIC, GRUNDFOS, MQ3-45 A-O-A-BVBP

(1) Adauga un review

1,950.01 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

MQ3-45 este un hidrofor electronic pentru ridicarea presiunii apei compact si silentios. Acesta este format din:
- pompa, autoamorsanta pana la 8m (amorsare manuala la prima pornire).
- rezervor cu diafragma de 0.4litri, ce reduce numarul de porniri si opriri ale pompei in cazul unor pierderi in instalatie
- senzor de presiune si debit
- dispozitiv de control, care asigura pornirea automata a pompei atunci cand exista cerinta de apa.
- supapa de sens
- panou de control usor de utilizat, cu buton PORNIRE/OPRIRE si indicatoare luminoase pentru semnalizarea starii de functionare a pompei.
MQ3-45 dispune de functii de protectie la lipsa apa sau la temperaturi excesive ale corpului pompei. Resetarea este automata.
Racordurile de aspiratie si refulare pot fi pivotate cu +/- 5 grd, aceasta caracteristica facand montajul mai simplu

hidrofor grundfos mq

Hidroforul compact MQ – mentinea presiunii constante in locuinta

MQ este o unitate compacta, ce include pompa, mtorul, rezervorul cu diafragma, sensorul de presiune si debit, panou de comanda si valva de retinere. Microprocesorul de comanda incorporat face ca pompa sa porneasca automat cand exista consum in instalatie si sa se opreasca atunci cand nu exista consum. In plus, microprocesorul protejeaza pompa in cazul unor defectiuni. Pompa MQ este folosita pentru alimentarea cu apa si ridicarea presiunii in gospodarii, case de vacanta si cabane, ferme sau gradini.

Instalarea

Datorita designului compact, pompa nu ocupa mult spatiu si este usor de instalat. Nu este necesar spatiu in jurul pompei.

Functionare simpla

Pompa are un panou de comanda prietenos pentru utilizator cu buton de Pornire/ Oprire si indicatoare luminoase pentru semnalizarea starii de functionare a pompei.

Pompa autoamorsanta

Datorita faptului ca MQ este o pompa autoamorsanta, ea poate pompa apa de la un nivel situat mai jos decat pompa. Cu conditia ca aceasta sa fie umpluta cu apa la instalare, pompa poate pompa apa de la o adancime de 8 m in mai putin de 5 minute. Aceasta faciliteaza instalarea si pornirea pompei si asigura o furnizare eficienta a apei, la instalatiile la care exista riscul lipsei de  protectie apa si a scurgerilor din furtunuri sau racorduri de absorbtie.

Functii de protectie incorporate

Daca pompele sunt expuse la lipsa apa sau la temperatura inalte, sau in caz de suprasarcina, pompa se va opri automat, prevenind astfel arderea motorului. Mai multe detalii despre hidroforul MQ si instalarea lui puteti vedea in filmuletul de mai jos:

Resetare automata

Pompa are o functie de resetare autómata. In cazul functionarii fara apa sau a unei avertizari similare, pompa se va opri. Pompa va incerca sa reporneasca automat la fiecare 30 de minute pentru o perioada de 24 de ore. Functia de resetare poate fi dezactivata.

Nivel scazut de zgomot

Datorita designului hidraulic si racirii interne, pompa are un nivel de zgomot redus, ceea ce o face adecvata pentru utilizarea in interiorul casei.

Intretinere

Nu este necesare o intretinere a pompei

hidrofor grundfos mq

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL MQ3-45
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] +35
TEMP. MINIMA DE LUCRU FLUID [°C] +5
INALTIME DE POMPARE MAXIMA [m] 44
DEBIT MAXIM [M3H] 4.1
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 7.5
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
CURENT NOMINAL MAXIM [A] 4.5 A
GRAD DE PROTECTIE IP54
INALTIME [MM] 320 MM
LATIME [MM] 218 MM
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

5.00 (1 review)

Adaugă un review