0372 123 101
HIDROFOR, DAB TALLAS, X 80/20
740,00 LEI  
!*

HIDROFOR, DAB TALLAS, X 80/20


HIDROFOR, DAB TALLAS, X 80/20

Cod produs: 73P 0649
Producator: DAB PUMPS S.P.A
Garantie: 24 luni
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

740,00 LEI

Cantitate:      Bucata

Pretul include TVA
Pretul include taxa verde: 4.00 Lei
Pretul este pe Bucata
Stoc limitatDescrierePentru cei care s-au chinuit toata viata scotand apa de la fantana, hidroforul este ca o binecuvantare. Acum avem posibilitatea de a instala un hidrofor care sa preia apa si sa o distribuie in instalatia creata si sa ne usureze munca de zi cu zi, ridicand confortul la alt standard. Este o piesa care nu ar trebui sa lipseasca din gospodaria nimanui, mai ales ca exista o gama foarte larga de hidrofoare care pot multumii si pe celi mai exigenti clienti. Hidroforul Tallas este tot ce avem nevoie acolo unde nu avem posibilitatea de a ne racorda la reteaua de apa. Usor de instalat ,hidroforul  este folosit pentru ridicarea şi distribuirea apei, utilizat pentru uz casnic, instalatii mici de uz civil, agricol, industrial, instalatii de spalare si alte aplicatii. chiar şi la temperaturi mai mari. Datorită dimensiunilor reduse, pot fi folosite pentru instalaţii fixe sau temporare. Hidrofoarele Tallas sunt hidrofoare cu funcţionare silenţioasă şi un bun randament hidraulic. Materialele din care sunt realizate hidrofoarele  garantează o durată de funcţionare mare şi performanţe constante dacă sunt folosite conform instrucţiunilor. Lichidul care va fi pompat trebuie sa fie curat, fara substante solide si abrazive, sa nu fie vascos, sa nu fie agresiv, cristalizat si sa fie neutru din punct de vedere chimic, cu  caracteristici asemanatoare cu cele ale apei . Fiabilitatea este unul din avantajele hidrofoarelor din gama Tallas.Trebuie sa tinem cont de cateva aspecte foarte importante atunci cand folosim hidrofoarele.Este ideal ca sistem pentru alimentarea cu apa a locuintelor,are o rezistenta la coroziune a tuturor partilor care intra in contact cu apa.Hidroforul nu este un moft, ci este un necesar de care trebuie sa folosim zilnic. Raportul pret-calitate este excelent iar garantia este de 2 ani si o durata de viata ridicata.

Specificatii tehnice

Nu exista informatii.

Schiță

Nu exista informatii.

Review-uri

1 5


Romstal - 15-06-2016 15:46
Multumim pentru sesizari si ne cerem scuze pentru lipsa acestor informatii.
Va asiguram ca aceste informatii vor aparea in cel mai scurt timp


RADU MARIUS - 02-06-2016 09:05
Nu sunt specificatii tehnice pentru acest produs. Cum aflu daca satisface nevoile clientului?
Nu am gasit adancimea maxima de aspiratie nici la aquajet 82 M

- 08-07-2015 23:36
unde sunt neica parametrii tehnici ai produsului, va bateti joc? 600lei e un mizilic poate pt. d-tra dar poate fi un mare efort financiar f. mare pt. foarte multi oameni. De ce!

- 23-04-2015 23:29
1 / 5 stele
nici o descriere , ce putere are , ce debit , de la cat absoarbe?
pur si simplu o poveste in descriere.

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv a codurilor de produs, 32PE0017 si 32PE0018, costul livrarii la domiciliu este de 3 lei/sac, iar valoarea comenzii este de: 20 lei + (3 lei x numar saci peleti) - daca valoarea comenzii este mai mica de 1000 de lei (TVA inclus); 3 lei x nr. saci peleti - daca valoarea comenzii este mai mare de 1000 de lei (TVA inclus).

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Compara
0 produse