HIDROFOR, DAB AQUAJETINOX, 132M

Adauga un review

1,500.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Este un grup automat de ridicare a presiunii apei utilizat pentru uz casnic, instalatii mici de uz civil, agricol, industrial,
instalatii de spalare si alte aplicatii.
Este alcatuit dintr-un rezervor cu membrana cu capacitate de 20 litri, presostat pentru functionarea automata, manometru,
electropompa JETINOX 132M prevazuta cu cablu de alimentare cu stecher, kit de racord intre pompa si rezervor.
Electropompa autoamorsanta JETINOX 132M poate functiona si in prezenta bulelor de aer, gaz si mici impuritati nisipoase din apa.
Are suport motor din aluminiu turnat sub presiune, rotor, difuzor, tub venturi, si aparatoare pentru nisip din tehnopolimer.
Inelele de uzura sunt din otel inox. Etansare mecanica din carbon/ceramica.
Corpul pompei este din fonta. Motorul este de tip asincron, inchis, racit cu ventilatie externa. Rotor din tehnopolimer este
montat pe rulmenti cu sfere, lubrifiate pe intreaga durata de functionare si supradimensionate pentru a garanta silentiozitate si
durata. Are protectie termoampermetrica incorporata si condensator cuplat permanent. Gradul de protectie al motorului este IP 44,
iar placa cu borne are IP 55.
Rezervorul este de tip orizontal, cu o capacitate de 20 litri, cu membrana din butil, prevazut cu bride de sustinere in partea
inferioara si bride pentru fixarea pompei in partea superioara.
Lichidul pompat trebuie sa fie curat, fara substante solide si abrazive, sa nu fie vascos, sa nu fie agresiv, cristalizat si sa
fie neutru din punct de vedere chimic, cu caracteristici asemanatoare cu cele ale apei .
Temperatura din ambient trebuie sa nu fie mai mare de 40C

Apa este o resursă vitală, de care depindem în mod direct. Oricine ar trebui să aibe asigurat dreptul de a beneficia de apă. În situațiile când furnizarea apei nu ne este asigurată, putem opta pentru un hidrofor. DAB PUMPS are pregătit un model perfect pentru orice gospodărie, foarte accesibil și simplu de utilizat.

Hidroforul AQUAJETINOX 132M este  ceea ce aveți nevoie în cazul în care doriți o soluție avantajoasă pentru a dispune de apa menajeră necesară pentru activitățile curente. Există în continuare suficiente zone în întreaga țară unde nu a fost introdus un sistem centralizat de distribuție a apei și canalizării. În astfel de cazuri avem posibilitatea să apelăm la hidrofoare, asigurându-ne aportul necesar de apă zilnic.

Hidroforul AQUAJETINOX 132M are o capacitate a rezervorului de 20 de litri. De fiecare dată când dați drumul la robinet, acesta va porni automat pentru a furniza apa de care este nevoie pentru orice activitate din gospodărie.

Fie că trebuie pentru spălatul vaselor, pentru duș sau pentru mașina de spălat haine, hidroforul va pompa cantitatea de apă utilă. În momentul în care închideți robinetul, hidroforul se oprește de la sine pentru a minimiza consumul de energie.

Cu acest hidrofor, accesul la apă nu va mai fi o problemă. Veți putea beneficia de aceasta la orice oră, în orice zi, fără restricții și fără nici un efort din partea dvs. În special în zonele rurale, persistă încă dificultatea de a dispune de apă curentă. Însă, nu trebuie să mai fie așa. Făcând o minimă investiție, puteți dispune de apa necesară și vitală traiului modern fără alte costuri ulterioare.

Față de sistemul centralizat de furnizare a apei, prin intermediul hidroforului nu veți mai avea facturi pentru consumul de apă. Aceasta va fi la dispoziția dvs gratis odată ce instalați sistemul cu hidrofor.

Beneficiați de dreptul la apă curentă, în confortul propriei case, de fiecare dată când doriți, cu ajutorul hidroforului AQUAJETINOX 132M!

 
Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND DAB
MODEL AQUAJET-INOX 132 M - G
TIP CONSTRUCTIV CENTRIFUGA
MATERIAL ALUMINIU
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 35
TEMP. MINIMA DE LUCRU FLUID [°C] 0
INALTIME DE POMPARE MAXIMA [m] 48
DEBIT MAXIM [M3H] 4.8
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 8
RACORD ASPIRATIE [TOLI] 1 TOLI
RACORD REFULARE [TOLI] 1 TOLI
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE NOMINALA [KW] 1 KW
CURENT NOMINAL MAXIM [A] 6.6 A
TURATIE MAXIMA [RPM] 2750
GRAD DE PROTECTIE IP 44
INALTIME [MM] 573 MM
LATIME [MM] 237 MM
ADANCIME [MM] 494 MM
MASA [KG] 19.5
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri