HIDROFOR, DAB AQUAJET, 102M

Adauga un review

1,100.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Pretul include taxa verde: 10.00 Lei
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Este un grup automat de ridicare a presiunii apei utilizat pentru uz casnic, instalatii mici de uz civil, agricol, industrial,
instalatii de spalare si alte aplicatii.
Este alcatuit dintr-un rezervor cu membrana cu capacitate de 20 litri, presostat pentru functionarea automata, manometru,
electropompa JET prevazuta cu cablu de alimentare cu stecher, kit de racord intre pompa si rezervor.
Electropompa autoamorsanta JET poate functiona si in prezenta bulelor de aer, gaz si mici impuritati nisipoase din apa. Are
suport motor din aluminiu turnat sub presiune, rotor, difuzor, tub venturi, si aparatoare pentru nisip din tehnopolimer. Inelele
de uzura sunt din otel inox. Etansare mecanica din carbon/ceramica.
Corpul pompei este din fonta. Motorul este de tip asincron, inchis, racit cu ventilatie externa. Rotor din tehnopolimer este
montat pe rulmenti cu sfere, lubrifiate pe intreaga durata de functionare si supradimensionate pentru a garanta silentiozitate si
durata. Are protectie termoampermetrica incorporata si condensator cuplat permanent. Gradul de protectie al motorului este IP 44,
iar placa cu borne are IP 55.
Rezervorul este de tip orizontal, cu o capacitate de 20 litri, cu membrana din butil, prevazut cu bride de sustinere in partea
inferioara si bride pentru fixarea pompei in partea superioara.
Lichidul pompat trebuie sa fie curat, fara substante solide si abrazive, sa nu fie vascos, sa nu fie agresiv, cristalizat si sa
fie neutru din punct de vedere chimic, cu caracteristici asemanatoare cu cele ale apei .
Temperatura din ambient trebuie sa nu fie mai mare de 40C

Accesul la apă pentru uz menajer și nu numai poate fi efectuat cu foarte mare ușurință cu ajutorul hidroforului AQUAJET 102M de la DAB. Acesta este proiectat pentru a permite extragerea și pomparea apei pentru o înălțime de 54 metri, în zonele unde pânza freatică se află la mai mare adâncime.

Hidroforul vă ajută să beneficiați de apa curentă necesară desfășurării activităților zilnice, având încorporat un rezervor cu capacitatea de 20 de litri. Funcționarea acestuia se realizează automat, de fiecare dată când deschideți robinetul, și se oprește odată cu închiderea acestuia. În acest fel sunteți protejat împotriva consumului inutil de energie.

Mecanismul de funcționare este unul silențios, adaptat pentru nevoile dvs. Calitatea materialelor folosite pentru confecționarea acestuia asigură o durabilitate crescută și rezistență la deteriorare.

Poate fi întrebuințat atât pentru uzul menajer, cât și pentru cel industrial, agricol sau comercial. Astfel, nu va fi o problemă lipsa apei curente furnizate prin sisteme centralizate. Puteți beneficia oriunde de aportul necesar de apă pentru activitățile pe care le desfășurați.

Avantajul acestui sistem este faptul că apa de care veți beneficia este gratuită. Nu vor mai exista facturi pentru consumul de apă, hidroforul dovedindu-se a fi o investiție foarte rentabilă pentru oricine.

Hidroforul asigură un flux continuu de apă, astfel că nu va fi nici o problemă să-l folosiți pentru orice fel de utilizare. Acesta poate asigura necesarul de apă pentru orice casă, fie că este vorba de spălatul vaselor, rufelor sau de dușul zilnic.

În cazul în care desfășurați activități agricole sau comerciale, cu ajutorul hidroforului de la DAB aveți garanția că dispuneți de apa curentă indispensabilă acestora. Investind în produse de calitate veți obține rezultate mult mai bune și veți eficientiza munca.

Utilizând hidroforul AQUAJET 102M veți beneficia de alimentarea cu apă curentă zilnic, fără a mai suferi de privațiunea față de aceasta!

 
Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND DAB
MODEL AQUAJET 102 M
TIP CONSTRUCTIV HIDROFOR
MATERIAL FONTA
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 35
TEMP. MINIMA DE LUCRU FLUID [°C] 0
INALTIME DE POMPARE MAXIMA [m] 53.5
DEBIT MAXIM [M3H] 3.6
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 8
RACORD ASPIRATIE [TOLI] 1 TOLI
RACORD REFULARE [TOLI] 1 TOLI
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE NOMINALA [KW] 0.75 KW
CURENT NOMINAL MAXIM [A] 5.1 A
TURATIE MAXIMA [RPM] 2800
GRAD DE PROTECTIE IP 44
INALTIME [MM] 509 MM
LATIME [MM] 305 MM
ADANCIME [MM] 543 MM
MASA [KG] 20
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri