GRUP REGLAJ CALEFFI PT INCALZIRE IN PARDOSEALA LA PUNCT FIX 6 CIRCUITE

Adauga un review

 • Cod produs: 42182506
 • Parteneri Romstal: +
 • Producator: CALEFFI

4,700.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Pretul include taxa verde: 10.00 Lei
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Grup de reglaj termic instalatii de incalzire in pardoseala.
Grupul de reglaj cu punct fix indeplineste functia de a mentine constanta valoarea setata a temperaturii de tur a fluidului
distribuit intr-o instalatie de joasa temperatura pentru incalzire in pardoseala. Reglajul termic se realizeaza printr-un grup
hidraulic echipat cu vana termostatica cu trei cai cu senzor incorporat.
Grupul este fabricat din alama UNI EN 1982 CB753S, iar etansarile sunt din EPDM.
Grupul este echipat cu
- colector si distribuitor din material compozit cu debitmetre si supape de inchidere incorporate
- termostat de siguranta
- pompa de circulatie de inalta eficienta, GRUNDFOS ALPHA2L 25 - 60, din fonta GG 1520.
- manometru
- cutie cabluri electrice
- caseta cu suporti de pardoseala.
Caracteristici pompa GRUNDFOS ALPHA2L 25 - 60
- inaltimea de pompare maxima 5.2 mca;
- debit maxim 1.8 mch;
- alimentare electrica 23050 VHz;
- umiditate ambianta maxima 95%;
- temperatura maxima ambianta 40 grade C;
- grad de protectie IP42;
- distanta interaxiala pompa 130 mm;
- racorduri de 1 F cu calota.
Caracteristici termostat de siguranta
- tratare din fabricatie 55 grd C
- grad de protectie IP 55
- debit contacte 10A-240V.
Distanta interaxiala derivatii circuit de incalzire in pardoseala 50 mm.
Distanta interaxiala derivatii colector circuit primar 60 mm

Sistemul de încălzire prin pardoseală reprezintă o variantă foarte eficientă pentru asigurarea unui climat perfect în încăpere. Pentru a asigura funcționarea și instalarea completă a instalației termice, aveți nevoie de un grup de reglaj. CALEFFI a conceput un grup de reglaj perfect pentru a asigura funcționarea a șase circuite de încălzire. Cu ajutorul acestuia veți ști că obțineți exact ceea ce aveți nevoie de la centrala termică, anume eficiență crescută, consum diminuat și confort termic asigurat.

Încălzirea prin paroseală are multiple avantaje, fiind un sistem ce are o eficiență crescută. Comparativ cu instalațiile termice ce uilizează radiatoarele ca puncte finale de distribuție a căldurii în întreaga încăpere, utilizând instalațiile ce degajă căldura prin pardoseală, veți reuși să reduceți substanțial consumul de energie.

Temperatura necesară pentru asigurarea unui climat ambiental plăcut, va fi cu câteva grade mai joasă în acest caz. Căldura se distribuie mult mai uniform în interiorul camerei prin pardoseală, nemaiexistând zone diferențiate din punct de vedere termic. Caloriferele consumă un surplus de energie pentru a răspândi în cameră căldura necesară. Prin intermediul sistemului prin pardoseală evitați acest consum inutil de energie și, deci, puteți realiza economii la cheltuielile pentru facturi.

Grupul pentru reglaj vă ajută să controlați funcționarea întregului sistem de încălzire. În acest mod veți dispune doar de necesarul de căldură și veți evita risipa. În funcție de preferințe puteți regla ca temperaturile ambientale să difere pe parcursul unei zile. Noaptea este recomandat să dispunem de temperaturi cu 2-3 grade mai joase decât în timpul zilei. Un alt mod de a economisi!

Căldura se va degaja prin pardoselă, ceea ce înseamnă că nu veți mai suferi de frigul la picioare. Având extremitățile corpului protejate, veți putea să simțiți același confort termic chiar dacă reduceți temperatura de lucru în cameră. Nu este nevoie ca centrala să funcționeze la  putere termică mai mare pentru a beneficia de un mediu propice. Obține-ți același rezultat din punct de vedere al confortului, dar reduceți puterea de lucru a centralei.

Consumul redus va însemna și emisii poluante reduse. Alegeți variantele ecologice de asigurare a căldurii de care aveți nevoie, și veți avea doar de câștigat!

 
Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 1825F1
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 90
TEMP. MAXIMA DE REGLARE [°C] 55
TEMP. MINIMA DE REGLARE [°C] 25
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 6 BAR
RACORD [TOLI] 3/4 TOLI
NR. DE CIRCUITE DE INCALZIRE 6
RACORD DERIVARE 3/4 M TOLI
DISTANTA INTRE AXE [MM] 50 MM
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
GRAD DE PROTECTIE IP42
ADANCIME [MM] 150 MM
LUNGIME [MM] 585 MM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri