GRUP POMPARE, DAB 2 JET, 132M

Adauga un review

8,000.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Este un grup de pompare folosit in instalatii civile, agricole sau industriale. Electropompele au capacitatea de a functiona si in prezenta unor bule de aer, gaz sau a unor mici cantitati de nisip. Este folosit atunci cand se preia apa din puturi sub presiune, dar si atunci cand exista dificultati de aspiratie.
Grupul de pompare este alcatuit din:
- doua electropompe centrifugale autoamorsante tip Jet
- suport din tabla zincata la cald, prevazut cu patru picioruse antivibrante din cauciuc
- colector de aspiratie si de refulare, filetat, din otel zincat la cald
- doua vase de expansiune
- robineti cu sfera cu racord olandez, pe aspiratia si refularea fiecarei pompe
- clapete de retinere pe aspiratia fiecarei pompe
- doua racorduri pentru vasele de expansiune de 1/4 toli
- doua dopuri cu filet interior din fonta zincata la cald, folosite pentru inchiderea colectoarelor
- manometru radial cu supapa de inchidere
- inchizatoare usa tablou electric din otel zincat la cald
- traductor de presiune pe refulare
- tablou electric
Tabloul electric este din material plastic antisoc si are prooprietatea de auto-stingere, in caz de incendiu. Panoul de control are rolul de a proteja pompele, a le comanda si de a le mentine la o valoare a presiunii setate din fabrica. Valoarea medie a presiunii poate fi setata cu ajutorul unui trimmer ce se afla in interiorul panoului de comanda.
Panoul frontal are urmatoarele componente: butoane de selectie pentru modul de operare automat sau manual, intreruptor general, buton de resetare in cazul aparitiei unei erori, leduri de indicare functionare sau de indicarea unor erori.
Tabloul electric este alcatuit din: circuite de control cu sigurante si contactoare, terminale pentru conectarea protectiei la suprasarcina sau a protectiei de mers in gol, alarma N.O. de semnalizare contacte sau presostate, rezervoare standard sau pe cele suplimentare

Grupul de pompare este alcatuit din doua sau mai multe pompe. Aceste sisteme sunt de regula folosite pentru ridicarea presiunii unor lichide si sunt utilizate in  instalatii civile , agricole sau industriale cu o capacitate de a functiona chiar si in conditii extreme. Grupul de pompare Dab este realizat din materiale de o calitate superiaoara care confera produsului o functionare foarte buna si o durata de viata mai mare. Pompele au un debit minim de 1,5mc/h care poate ajunge pana la 9,6mc/h si cu o inaltime de pompare de pana la 48m ceea ce demonstreaza ca avem o forta de pompare foarte puternica care ne poate ajuta in situatii dificile. Un alt mare avantaj este ca panoul electric este dintr-un material plastic antisoc cu proprietate de auto-stingere in caz de incendiu. Grupul de pompare beneficiaza de o garantie de 24 de luni.

Mai multe

Specificatii tehnice

TARA DE ORIGINE ITALIA
TIP 132M
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 4.6 BAR
PRESIUNE DE REGLARE 3 BAR
DEBIT MINIM 1.5 MC/H
CURENT NOMINAL [A] 2X7 A
LUNGIME [MM] 715 MM
MASA 77 KG KG
MODEL 2 JET
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 35
TEMP. MINIMA DE LUCRU FLUID [°C] 0
INALTIME DE POMPARE MAXIMA [m] 48
DEBIT MAXIM [M3H] 9.6
RACORD ASPIRATIE [TOLI] 2 TOLI
RACORD REFULARE [TOLI] 1 1/2 TOLI
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE NOMINALA [KW] 2X1 KW
TURATIE MAXIMA [RPM] 2800
GRAD DE PROTECTIE IP 44
INALTIME [MM] 830 MM
LATIME [MM] 575 MM
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri