GRUP POMPARE, CU POMPA PILOT, DAB 2K, 70/300 - KVCX 65-50

Adauga un review

57,699.99 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Este un grup de pompare folosit in instalatii civile,agricole sau industriale. Este alcatuit din doua electropompe principale centrifuge, o electropompa pilot, un tablou de comanda si control.
Electropompele principale centrifuge au doua rotoare cele din seria 2K70/300T+ pp. Corpul pompei este din fonta, rotoarele sunt din tehnopolimer, axul rotor al pompei este din otel, iar etansarea mecanica din carbon/ceramica.
Electropompa este cu ax orizontal. Placa de baza este din otele zincat dotata cu orificii de fixare pe pardoseala. Baza pentru pompa pilot este tot din otel zincat, fiind fixata pe placa pompelor principale.
Cadru de sustinere al tabloului este fixat peste placa de baza a pompelor. Colectorul si distribuitorul sunt din teava de otel zincat, dimensionate pentru debitul total al grupului, dotate cu flansa oarba.
Grupul de pompare este echipat cu un robinet de sectionare pe aspiratia electropompelor principale, un robinet de retinere plus un robinet de sectionare pe refularea fiecarei eletropompe principale; un vas de expansiune cu membrana de 20 l si 16 bari, pentru fiecare electropompa principala si un transmitator de presiune 4-20 mA plus un manometru instalat pe distribuitorul grupului.
Electropompa pilot este dotata cu robineti de sectionare pe aspiratie si refulare plus robinet de retine pe refulare.
Electropompa pilot intervine pentru scaderi mici de presiune in instalatie astfel incat sa evite porniri
inutile ale pompelor principale.
La fiecare ciclu de functionare se schimba ordinea de pornire a pompelor.

Tabloul de comanda si control este pozitionat in caseta metalica cu grade protectie IP55 si contine:
intrerupator general general de blocare a usii, transformatoare auxiliare 400/24V, dispozitive de protectie electropompe principale si pompa pilot, dispozitive de pornire directa pentru pompa pana la 7,5kW, dispozitive de pornire stea-triunghi pentru pompe peste 7,5 kW, regleta de conetare la alimentare si semnale externe.
Interfata tabloului de comanda si control contine: selector functionare Aut-O-Man, led de semnalizare prezenta tensiune , functionare pompe, blocare pompe, functionare in gol, alarmala suprapresiune si subpresiune, display, tasta enter, tasta de mutare, tasta de selectie SUS, tasta selectie JOS.
Pe display sunt vizualizate urmatoarele: presiunea setata, presiunea instantanee in instalatie, numar de ore functionare pompe, diverse alarme,numarul de pompe active.

Grupul este setat din fabrica o valoare de presine standard.
Tabloul de comanda si control gestioneaza pornirea si oprirea pompelor principale in functie de diferentialele de presiune (reglabile) si de un anumit timp de intarziere (reglabil).
Electropompa pilot mentine instalatia la o presiune putin mai mare fata de ce a pompelor principale.
Tabloul opreste pompele in urmatoarele cazuri: supracurent, functionare in gol, presiunejoasa pe aspiratie, suprapresiune.
Accesorii obligatorii:
- releu de prezenta faza si frecventa, cod Romstal 55G 0117

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND DAB
MODEL 2K 70/300
TIP CONSTRUCTIV GRUP POMPARE
MATERIAL FONTA
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 40
TEMP. MINIMA DE LUCRU FLUID [°C] 0
INALTIME DE POMPARE MAXIMA [m] 75.8
DEBIT MAXIM [M3H] 55
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 10
RACORD ASPIRATIE [TOLI] DN 100
RACORD REFULARE [TOLI] DN 80
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 400/50 V/HZ
PUTERE NOMINALA [KW] 5.5 KW
CURENT NOMINAL MAXIM [A] 12.9 A
TURATIE MAXIMA [RPM] 2900
GRAD DE PROTECTIE IP 55
INALTIME [MM] 1632 MM
LATIME [MM] 1151 MM
ADANCIME [MM] 981 MM
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri