GRUP AMESTEC VISION PENTRU INCALZIRE IN PARDOSEALA (FARA POMPA)

(6) Adauga un review

 • Cod produs: 59LV0002
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: LUXOR

1,150.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie Garantie conform facturii
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Grupul de amestec se montează alături de colectori-distribuitori și face parte din alcătuirea sistemul de încălzire prin pardoseală. Grupul de amestec are rolul de a menține temperatura la un nivel presetat și a pune în funcțiune sistemul de încălzire, Fără acesta, încălzirea prin pardoseală nu ar funcționa. Grupul este esențial atât pentru buna funcționare a sistemului, cât și pentru eficiența energetică a acestuia.

Sistemul de încălzire prin pardoseală funcționează pe principiul căldurii radiante. Astfel, căldura este transmisă prin intermediul circuitelor termice către un corp radiant. Pardoseala devine corpul radiant care răspândește căldura în interior. Avantajul acestui sistem este că presupune foarte puține pierderi termice și nu contribuie la irosirea energiei. Sistemul de încălzire prin pardoseală este foarte eficient și fiabil.

Confortul termic este mult îmbunătățit spre deosebire de încălzirea convențională prin intermediul radiatoarelor. Timpul necesar pentru ajungerea la nivelul termic dorit este mult mai scurt, deoarece suprafața radiantă este mai mare. Acest lucru contribuie la creșterea eficienței energetice. Temperatura de la nivelul podelei este cu câteva grade mai ridicată decât cea de la nivelul tavanului. Acest mod de distribuție a căldurii este benefic corpului uman, căci picioarele primesc mai multă căldură decât primește partea superioară.

Gresia sau parchetul reci nu vor mai reprezenta un motiv de disconfort termic accentuat. Radiatoarele nu pot rezolva această problemă, oricât de multă putere ar primi. Temperatura de lucru a agentului termic este mult mai scăzută decât în cazul sistemului termic cu radiatoare. Astfel nu există riscul ca podeaua să se încingă, iar consumul de energie este mai redus cu până la 12%. Prin controlul regulat al climatului putem obține diminuarea consumului cu până la 40 %, în timp ce beneficiem de confort termic garantat.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

4.00 (6 review-uri)

Adaugă un review