GRESIE INTERIOR MATA, RECTIFICATA, UNIQUE STATUARIO VENA, 80x80cm

Vezi review-uri

190.00 LEI / M2 TVA inclus

M2
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

"Compania Gardenia Orchidea a fost fondata n 1961 si, n doar cativa ani, a devenit o afacere de succes. In prezent s-a extins
in peste 100 de tari din intreaga lume. Parteneriatul cu Casa Versace, inceput in anul 1997, nu face decat sa sustina aceasta
strategie si reprezinta o susrsa de mandrie si inspiratie pentru grupul Gardenia Orchidea.Traditie, stil, rafinanamet Noile
colectii de placi ceramice in showroom-urile Romstal"

Ceramiche Gardenia Orchidea, binecunoscuta companie italiană fondată în 1961, își dezvoltă și acum propriul concept de viață, o alegere câștigătoare, care a transformat compania într-un pion important în industrie. Produsele companiei sunt caracterizate de stilul de design italian, subliniat prin excelență și calitate. Grupul se ocupă de întregul ciclu de fabricație, gestionând în mod direct fiecare etapă a creării ceramicii, de la glazuri la decorații speciale, inclusiv tehnicile de artizanat și de decorare, care sunt tipice celor mai bune tradiții ale sectorului.

Ceramica de la Gardenia Orchidea este rezultatul unei cercetări aprofundate în materie de materiale, finisaje și decorațiuni; personalul tehnic al companiei și managerii de produse lucrează alături de cunoscuți arhitecți și designeri. Aici se crează produse concepute pentru un spațiu de locuit foarte specific. Utilizarea materialelor naturale foarte texturate, cum ar fi lemnul și marmura, și redefinirea spațiului prin uniformitatea și continuitatea suprafețelor de sticlă și metalice sunt tendințe pe care Gardenia le-a captat și le-a tradus în ceramică nouă.

La Romstal găsești acum noi serii de gresie și faianță pentru living produse de Gardenia Orchidea care vor transforma casa într-un spațiu viu, un mediu aparte, un teritoriu personalizat. Seriile de plăci ceramice împărtășesc întocmai valoriile companiei: importanța designului, sensibilitatea unică, schimbarea, cel mai înalt nivel de calitate.

 

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

TIP GRESIE
BRAND GARDENIA ORCHIDEA
SERIE UNIQUE
CULOARE GRI
ASPECT MAT
RECTIFICATA DA
DIMENSIUNI PLACA [MM] 800X800
Vezi mai mult

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri