GRESIE TIP DECOR PT PARDOSEALA , PORTELANATA,PROVENZAL ,RECTIFICATA ,MATA,BLANCO 75X75 cm

Adauga un review

  • Cod produs: 608G0699
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: PAMESA

125.00 LEI / M2 TVA inclus

M2
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

GRESIE TIP DECOR PT PARDOSEALA , PORTELANATA,PROVENZAL ,RECTIFICATA ,MATA,BLANCO 75X75 cm

gresie decor rectificata

GRESIE TIP DECOR PT PARDOSEALA , PORTELANATA,PROVENZA ,RECTIFICATA ,MATA,BLANCO 75X75 cm

De multe ori este dificil să alegem culorile din camerele de zi sau living-uri. De obicei suntem tentați să optăm pentru culori neutre, șterse, monotone. Culorile tari și intense sunt greu de asortat, de aceea nu știm de fiecare dată cum să le integrăm în decorul încăperii fără a exagera.

Pentru a reda culoare încăperilor într-un mod creativ, fără a o încărca sau a o face stridentă, puteți opta pentru gresia porțelanată PROVENA  de la PAMESA CERAMICA. Cu ajutorul acesteia veți aduce un plus de culoare într-un mod delicat și original. Amenajarea camerelor va căpăta instantaneu un stil aparte și autentic doar prin acest detaliu spectaculos.

Modelul gresiei este realizat din motive geometrice diverse, în tonuri de albastru și maro. Alăturarea celor două culori complementare crează dinamism și conferă un aer tineresc și vesel încăperii. Poate fi asortată cu ușurință cu mobilier de culoarea lemnului, iar cu ajutorul obiectelor de decor puteți pune în evidență în mod original cele două nuanțe. De la albastru deschis la portocaliu, puteți să vă inspirați din această paletă de culori pentru a personaliza după cum doriți încăperile.

gresie decor provenzaCalitatea înaltă și inovația care caracterizează produsele celebrei firme spaniole PAMESA CERAMICA, sunt vizibile și în acest model de gresie. Aceasta rezistă la zgărieturi și la contactul frecvent, având durabilitate foarte mare.

Cu acest model original de gresie veți impresiona pe oricine vă trece pragul casei. Cu ajutorul acesteia orice cameră va părea mult mai plăcută și primitoare. Aceasta vă permite să o aranjați în modalități variate și să creați modele prin care să configurați stilul aparte al încăperii.

Culoare, originalitate, creativitate și stil, toate acestea caracterizează modelul de gresie PROVENZA!

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri