GRESIE REACTION PORTELANATA METALIZATA ANTRACITA 44.63x89.46cm

Adauga un review

  • Cod produs: 60102019
  • Parteneri Romstal: @-
  • Producator: APARICI

500.00 LEI / M2 TVA inclus

M2
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Pentru acoperirea suprafețelor mai largi și intens circulate, cum ar fi holuri și recepții ale clădirilor publice, spațiile de la intrare sau pardoseala restaurantelor, hotelurilor și altor imobile, este nevoie de un tip special de gresie.

Gresia porțelanată REACTION  de la firma APARICI, specializată în producția de obiecte ceramice pentru decorul pereților și pardoselii, este special concepută pentru a conferi rezistență sporită pardoselilor.

Modelul este unul solid, realizat din materiale de foate bună calitate, care asigură rezistența în timp în condiții de uzură maximă. Gresia are capacitatea de a nu se deteriora ușor și de a fi rezistentă la zgărieturi, șocuri mecanice sau frecare, chiar și la agresiunea unor substanțe chimice corozive. Astfel, veți avea garanția utilizării unui timp nelimitat a gresiei REACTION.

Un alt aspect care o face un produs remarcabil, este culoarea cu totul deosebită. Aceasta are rolul de a masca eventuale defecte și de a nu scoate în evidență praful sau unele pete. Nuanța ANTRACITA, precum și numele sugerează, este o culoare închisă, tratată, astfel încât are irizații metalice. Acestea crează un efect deosebit, captivant, reflectând ușor lumina, fără să orbească. Conferă o notă de sofisticare și somptuozitate încăperilor, punând în valoare stilul rafinat și clasic al acestora. Se asortează cu ușurință cu mobilier clasic sau modern, evidențiind detaliile subtile.

Gresia conferă un aspect estetic aparte încăperilor, prin strălucirea metalică. Deoarece nu reflectă lumina foarte mult, are și un efect confortabil pentru ochi. Răspândește o lumină plăcută și caldă în încăpere, fiind ideală pentru a fi amplasată în locurile de la intrare, pentru întâmpinarea oaspeților.

Obțineți efectul maxim dorit pentru impresionarea plăcută a celor ce vă vizitează, cu ajutorul gresiei porțelanate metalizate ANTRACITA, din gama REACTION, de la APARICI!

 
Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri