GRESIE PORTELANATA VINTAGE CENDRE CHEVRON 7.5X40.7 CM

Adauga un review

 • -55 %
 • Cod produs: 60586583
 • Parteneri Romstal: *^
 • Producator: ITALCER S.P.A

205.00 LEI (Reducere 55%)

92.25 LEI / M2 TVA inclus

M2
Adauga in cos
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Tip glazura: mata
Material:portelanata, R9; rezistenta la abraziune= clasa 5
Montaj: Interior
Variatii: cu usoare umbre si variatii de design

Colectia de placi de gresie Vintage inspirata de pardoselile vechi din lemn, surprinde chiar si pe cei mai pretentiosi iubitori ai frumusetii.

Noua colectie din gresie din portelan cu aspect de lemn prezinta suprafete neregulate si vibrante. Singurul lucru lipsit este mirosul de lemn pentru a experimenta placerea de a merge pe podeaua unei case vechi. Structura usoara reda gresiei frumusetea atemporala a lemnului antic, inclinata spre perfectiune.

Colectia este disponibila in trei nuante de culori diferite - Maro inchis Maro deschis si Gri. Noua colectie de placi din portelan cu efect de lemn se poate completa cu formatul 7.5x45 cm pentru a produce vibratii autentice care fac materialul sa para viu si natural, având in acelasi timp toate caracteristicile mecanice ale gresiei.

Aceste calitati fac din colectia Vintage placile de gresie perfecte pentru a crea ambiente interesante si captivante si pentru a decora dormitorul, zona de living sau spatiile elegante si primitoare.


Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri