GRESIE PORTELANATA JUST LIFE RECTIFICATA BEIGE MUSCHIO 16X100 CM

Adauga un review

135.01 LEI / M2 TVA inclus

M2
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Tip glazura: naturala
Material: portelanata, rectificata
Montaj: interior, R10
Grosime: 10 mm
Variatii moderate de design

gresie portelanata tip parchet
Compania Gardenia Orchidea a fost fondată în 1961 și, în doar câțiva ani, a devenit o afacere de succes. In prezent s-a extins in peste 120 de tari din intreaga lume. Massimo Bonezzi actualul presedinte al grupului se poate lauda cu o marca de prestigiu datorită unei strategii bine definite, orientata catre un target de la midle la high. Parteneriatul cu Casa Versace, inceput in anul 1997, nu face decat sa sustina aceasta strategie si reprezinta o susrsa de mandrie si inspiratie pentru grupul Gardenia Orchidea.
 
Traditie, stil, rafinament – Noile colectii de placi ceramice in showroom-urile Romstal
Pentru o pardoseala cu stil va recomandam gresia portelanata Just Life format 16×100.
 
GRESIE PORTELANATA JUST LIFE 16×100
Este o gresie portelanata format 16×100 cm ,colorata in masa , rectificata , factor  antialunecare R10 , revistenta la abraziune maxima respectiv PEI V, efect de lemn si  o gama de culori diversificata. Pt spatii unde alunecarea este un criteriu foarte important ( gen zona dusuri , terase cu grad de inclinare , etc ) furnizorul ofera si varianta cu factor anti alunecare R12. Suprafata gresiei este mata-natural , grosimea acesteia 10,5 mm, aceasta serie fiind compatibila pt incalzirea in pardoseala (se recomanda obligatoriu adezivul portelanat sau flexibil ). Chiar daca gresia este rectificata pt montajul la exterior se vor utiliza obligatoriu distantieri.
 
Gresia care imita parchetul este potrivita in orice fel de camera si se poate asorta aproape cu orice tip de mobilier.

 

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP GRESIE
BRAND GARDENIA ORCHIDEA
SERIE JUST LIFE
CULOARE BEIGE
PORTELANATA DA
RECTIFICATA DA
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri