Gresie pamesa spania

Vino la Romstal si ia-ti gresie si faianta de calitate pentru livingul tau de la Pamesa. Cu o serie de modele moderne producatorul spaniol va garanteaza o pardoseala din placi ceramice care va dainui pentru zeci de ani si va da un aspect elegant camerei de zi. De obicei, gresia se utilizeaza mai mult pentru bucatarie si baie, insa noile tendinte o recomanda si pentru livinguri si chiar domitoare gratie rezistentei sporite. Placile ceramice de buna calitate acopera rapid spatiul si vor rezista cu brio traficului intens din cele mai mari camere din locuinta. Desi romanii sunt reticenti la ideea montarii de placi ceramice in dormitoare sau livinguri, odata cu aparitia sistemelor de incalzire prin pardoseala si aflarea avantajelor oferite de montajul exact, la care se adauga rezistenta sporita a ceramicii, tot mai multi au ales aceasta varianta.
 
Pentru living, unde petrecem mai mult timp decat in dormitoare, vom alege o gresie cu un coeficient crescut al rezistentei. Astfel aceasta nu-si va pierde calitatile in timp. Pamesa garanteaza ca mesele cu familia sau relaxarea cu prietenii vor fi activitati mai placute si mai confortabile pe o suprafata sigura, frumoasa, de calitate. Acest tip de acoperire a pardoselii ne va scuti de munca suplimentara pentru curatarea suprafetei.
 
Placile ceramice sunt mai ieftine decat marmura sau lemnul si rezista pentru perioade indelungate chiar si in conditii de trafic crescut. Totodata ele sunt rezistente la murdarie si usor de curatat. Pardoselile din placi ceramice nu retin umezeala si merg perfect in combinatie cu sistemul de incalzire prin pardoseala care sa va ofere cele mai bune conditii.