GRESIE JUNGLE PORTELANATA MATA, HONEY 15x61 cm

Adauga un review

 • Cod produs: 60554043
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: ITALCER S.P.A

97.50 LEI / M2 TVA inclus

M2
Adauga in cos
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Decorarea locuintei a avut un interes tot mai mare de-a lungul timpului. Daca la inceput, accentul era pus mai mult pe elementele de protectie impotriva mediului extern (temperatura, precipitatii etc.), astazi se acorda o atentie sporita asupra modului in care spatiul de locuit este amenajat. Finisajele, obiectele de mobilier, decoratiunile sunt doar cateva dintre lucrurile care ajuta la definirea personalitatii unei locuinte. Acestea trebuie imbinate astfel incat sa creeze un spatiu perfect.

Gresia a dobandit un rol din ce in ce mai important in decorarea locuintelor. Un trend tot mai des intalnit este reprezentat de influenta noilor tehnologii folosite pentru a reproduce materiale si compozitii care sa inspire! Colectii care imita lemnul, menite sa readuca echililbrul locuintei, sau colectii folk inspirate din stilul clasic, folosind mecanisme moderne, toate acestea au rolul de a transforma locuinta intr-un spatiu idilic!

Seriile de gresie de la Rondine Spa sunt imbogatite cu decoratiuni originale, autentice, menite sa sporeasca farmecul si frumusetea locuintei. Mixul de stiluri, compozitia si culoarea transforma seriile Rondine in solutiile cele mai potrivite.

gresie portelanata honey mata

SERIA JUNGLE

Pasiunea pentru modelele clasice este din ce in ce mai puternica. Imitatia lemnului reprezinta unul dintre cele mai influente trend-uri ale anului 2015.  Seria Jungle readuce calmul si creeaza un spatiu feeric. Energie, entuziasm si emotie, toate acestea sunt elemente definitorii pentru aceasta serie si o transforma in recomandarea perfecta pentru locuinte autentice.

Caracterisitici:

 • Gresia din aceasta serie are format 15×61, este portelanat glazurata, gama diversa de culori, imitatie lemn.
 • Factorul de masurare a gradului de alunecare: R10
 • Rezistenta la flexiune: 52N/mm2
 • Rezistenta la inghet, se poate aplica la exterior, terase, balcoane, etc
 • Rezistenta la abraziune: PEI V (cea mai mare clasa posibila)
 • Suprafata gresiei este mata, grosimea acesteia 9 mm, aceasta serie fiind compatibila pentru incalzirea in pardoseala (se recomanda obligatoriu adezivul portelanat sau flexibil).
Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri