GRESIE INDUSTRIAL TURMERIC RECT 30X60 CM

Adauga un review

 • Cod produs: 60587673
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: ITALCER S.P.A

110.00 LEI / M2 TVA inclus

M2
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Gresia si faianta sunt elementele din casa noastra care dau un plus de personalitate acesteia, iar alegerea oportuna a lor poate
face diferenta in spatiul interior. Imbinarea creativa a acestora cu celelalte accesorii poate da nastere unui loc cu adevarat
deosebit. Rondine S.P.A va ofera o gama variata de modele, potrivite fiecarui tip de incapere.

Stilul industrial este din ce in ce mai popular printre persoanele care isi doresc amenajarea casei intr-un stil modern. O casa in stil industrial imbina materiale nefinisate cu detalii din fier sau ciment.

Placile de gresie din seria Industrial de la RONDINE se remarca prin calitate premium si pret avantajos. Gresia este disponibila in doua variante: placi cu dimensiuni de 30x60 cm si placi de 60x60 cm. Placile se poate utiliza pentru amenajarea oricarei camere din casa dumneavoasta: baiebucatariehol sau chiar dormitor.

Seria va pune la dispozitie nuante placute de albastru, portocaliu si gri care imita aspectul de ciment. Culorile alese pentru aceasta serie iti pot transforma incaperea intr-un loc modern, dar in acelasi timp relaxant.  Puteti opta pentru o amenajare cu placi de acceasi culoare, iar pentru o camera personalizata, va recomadam imbinarea a doua nuante. 

Indiferent de dimensiunile camerei, placile de gresie Industrial vor pastra impresia unui spatiu deschis, luminos.

La Romstal gasiti numeroase modele de gresie si faianta de calitate superioara! Cele mai bune oferte special pentru tine! Vino in magazin pentru consultanta tehnica sau plaseaza o comanda online

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri