Gresie de bucatarie

Gresia din aceasta categorie aduceun plus de personalitate bucatariei tale. Achizitioneaza online de la Romstal placi ceramice de calitate de la producatori renumiti - Pamesa, Ibero, Undefasa, Panaria! Avem diverse modele de gresie de bucatarie, lucioasa, mata, antiderapanta, la preturi excelente!

Intra pe romstal.ro si alege cele mai noi modele de gresie de bucatarie. Avem in portofoliu nenumarate modele de placi ceramice pretabile oricarui stil de amenajare a bucatariei.

Alege un finisaj aparte pentru gresia ta, ghidandu-te pe langa pret si pe alte caracteristici precum rezistenta si duritatea, aspectul si calitatea. Ti-am pregatit o categorie in care gasesti gresie imitatie parchet de lemn, gresie finisaj piatra si marmura, gresie in nuante neutre, gresie cu aspect antichizat sau gresie cu aspect de covor.

Rezistenta in timp si duritatea gresiei comercializata de noi este recunoscuta, aceste placi ceramice fiind supuse unor teste temeinice inainte de a fi produse la scara larga. Pe lânga rezistenta sporita, diversele modele de gresie de bucatarie garanteaza impermeabilizarea suprafetelor si o excelenta rezistenta la pete.

Indiferent daca vorbim despre o varianta de gresie mata, antiderapanta, sau una cu suprafata lucioasa, puteti fi siguri ca aceste placi impiedica murdaria sa se infiltreze in pori facilitand astfel curatarea rapida a suprafetelor acoperite. Ele nu lasa apa sa ajunga in profunzimea placilor, asa ca nu va veti mai face griji pentru formarea mucegaiului.

La Romstal exista variante disponibile pentru orice buget! Ia-ti gresia potrivita si asigura-i bucatariei un aspect elegant, luxos si curat!