FOSA SEPTICA 'VALROM' BICAMERALA (st_vlr) V=3500 litri

Adauga un review

  • -15 %

6,000.00 LEI (Reducere 15%)

5,099.99 LEI / BUC TVA inclus

Stoc momentan epuizat
  • Garantie 24 luni
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Fosa septica bicamerala folosita pentru limpezirea partiala a apelor uzate menajere, ape ce apoi sunt fie transportate intr-o statie de epurare, fie evacuate in puturi absorbante sau drenuri.
Fosa septica este prevazuta cu doua capace si doua garnituri de etansare, racord intrare si iesire, tub de ventilatie din polipropilena cu diametrul DN 110 si piesa de capat pentru coloana de ventilatie. Aceasta deserveste un numar de aproximativ 5-6 persoane

Sistemul de canalizare are rolul de a colecta apele reziduale si pe cele menajere dintr-o locuinta. Daca nu va puteti conecta la sistemul public de canalizare este cazul sa optati pentru o fosa septica proprie. Sistemul de canalizare trebuie dimensionat in functie de numarul de utilizatori. In cazul fosei septice bicamerale Valrom de 3500 de litri vorbim de o solutie profesionala pentru gospodarii de pana la sase persoane. Oferta de pret pentru aceasta fosa ecologica este imbatabila!

Fosa septica este un recipient pe care il ingropam in sol, urmand ca in interiorul acestuia sa fie deversate apele menajere produse de locuinta si dependintele acesteia. Aceste dispozitiv este format din mai doua compartimente interioare, fiecare avand un rol bine definit. De exemplu, primul dintre acestea are rolul decolmatarii, ne referim la separarea fecalelor şi a reziduurilor grele.

Sistemul functioneaza in modul urmator: materiile solide se strang pe fundul fosei, lucru datorat greutatii lor; apa menajera este curatata in primul compartiment dupa care trece în al doilea compartiment, unde se continua curatarea. De notat insa ca apa rezultata nu este potabila. Dupa o perioada de aproximativ trei zile ea va fi evacuata printr-un sistem de drenare subteran, alcătuit din nisip şi pietriş mediu, care funcţionează ca un filtru natural.

Mai apoi ne vom ocupa de resturile solide de care aminteam ca se aduna în primul compartiment. Acestea vor fi vidanjate la anumite perioade de timp. Acest lucru depinde exclusiv de numarul utilizatorilor si de capacitatea fosei. In cazul fosei de fata vidanjarea se face la 2-3 ani. Asadar, daca stai la curte si vrei sa te apuci de montajul unei fose septice, fosa bicamerala Valrom de 3500 de litri te scapa de griji!

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP AQUACLEAN
DEBIT 0.041 MC/H
VOLUM TOTAL [L] 3500
RACORD INTRARE [MM] 110 MM
RACORD IESIRE [MM] 110 MM
LUNGIME [MM] 2400 MM
LATIME [MM] 1400 MM
INALTIME [MM] 1820 MM
MASA 190 KG KG
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri