Fitinguri din otel

Ce fitinguri din otel gasesti la noi

Tevile de otel sunt utilizate intr-o varietate de aplicatii rezidentiale, publice ori industriale, dar ele nu pot indeplini corect sarcinile daca nu ar fi completate de fitinguri din otel potrivite. Acestea ne permit sa conectam tevile sau sa inchidem un sistem de instalatii. Ele sunt realizate in diverse forme si dimensiuni.

Coturi sudabile

Romstal comercializeaza coturi sudabile din otel de 90 de grade sau 45 de grade. Ele sunt utilizate pentru conectarea tevilor intre ele intr-un anumit unghi. Coturile au rolul de a schimba directia curgerii fluidelor sau a gazelor din instalatie.

Mufe sudabile

In magazinul nostru online gasesti si mufe cu filet si sudabile care permit montare/demontare usoara si au un gabarit redus. Ele ajuta la crearea diverselor legaturi ce nu pot fi realizate cu ajutorul coturilor, teurilor sau reductiilor.

Reductii sudabile

Reductiile sunt componente ce reduc dimensiunea nominala a unei conducte de la un calibru mai mare la unul mai mic. Ele asigura o mai mare flexibilitate a conexiunii dintre tevi de diferite dimensiuni. Comanda reductii de diferite dimensiuni care sunt usor de instalat.

Capace sudabile

Cumpara chiar acum capace sudabile negre sau zincate care au rolul de a inchide o teava intr-un sistem de conducte. Acestea se monteaza facil la capetele tevilor prin sudare. Avantajele acestor capace sudabile sunt ca au cost foarte redus al instalarii, au o rezistenta buna la scurgeri si ocupa un spatiu mai mic in sistemul de conducte decat capacele cu filet.

Teuri sudabile

Aveti nevoie de teuri sudabile din otel ? Aici gasesti piesele de care ai nevoie. Vorbim despre teurile, fitingurile sub forma literei T, cu 3 iesiri, utilizate la conectarea tevilor intr-un sistem de conducte.

Exista diverse tipuri de teuri. Cele egale au 3 iesiri de dimensiuni identice. Cele reduse au 2 iesiri de dimensiuni egale si o iesire de dimensiune diferita.

Succesul unei lucrari depinde de selectarea dimensiunii potrivite a fitingurilor astfel incat sa satisfaca cat mai bine functia acestora intr-un sistem de instalații.