FILTRU DEPURA 900 1" FE

Vezi review-uri

 • Cod produs: 47FD0001
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: GEL

195.01 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Acest produs se vinde si in variantele

Vezi mai mult

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Filtrul permite retinerea nisipului, particulelor de rugina, rumegusului sau a altor corpuri solide prezente in apa destinata uzului potabil, tehnologic si industrial.
Capacul este confectionat din polipropilena, iar vasul din sad.
Pachetul nu include cartus, acesta se achizitionaza separat in funtie de gradul de filtrare:
-cartus cu sita lavabila P.P. 60 microni,
-cartus cu sita lavabila P.P. 90 microni,
-cartus cu sita lavabila INOX 90 microni,
-cartus din material textil 5 microni,
-cartus din material textil 20 microni

Filtrul este specific pentru uz tehnic. 

Cu ajutorul filtrului DEPURA 900 sunt îndepărtate din apă particulele solide care favorizează dezvoltarea microorganismelor. 

Soluția perfectă pentru a elimina sărurile dure din apă, rugina, rumegușul sau nisipul o reprezintă filtrul DEPURA 900. Filtrul este confecționat din polipropilenă, un material foarte rezistent dar cu o greutate mică, ceea ce îl face foarte ușor de instalat și de verificat. Filtrul poate funciționa cu mai multe tipuri de cartușe filtrante, care pot oferi un grad de filtrare mai mic sau mai mare, în funcție de caracteristicile apei.

Dacă apa conține o concentrație ridicată de săruri de calcar sau magneziu este indicat să utilizăm o sită mai fină, iar dacă apa nu conține o concentrație prea mare sau una moderată de săruri atunci putem alege o sită de dimensiuni medii sau mari. Sitele din material textil oferă o filtrare foarte fină, însă nu sunt reutilizabile și trebuiesc înlocuite periodic. Pentru apa mai puțin dură putem folosi sitele lavabile din polipropilenă sau din inox, care au nevoie doar de curățare regulată.

Ce avantaje ne aduce filtrarea apei?

Apa dură și impură afectează foarte mult instalația termică sau cea hidrosanitară. Particulele solide din apă duc la corodarea și deteriorarea precoce a conductelor sau componentelor sistemului termic, ceea ce duce la scăderea eficienței sistemului și la diminuarea duratei de viață a acestuia. Per total, înseamnă costuri foarte ridicate pentru energie sau pentru eventuale reparații ori înlocuiri ale aparatelor.

Apa filtrată este mult mai potrivită pentru uzul frecvent. Filtrul DEPURA 900 reprezintă soluția simplă și foarte eficientă pentru ameliorarea calității apei și pentru creșterea performanțelor instalației hidrosanitare și a celei termice.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

MODEL DEPURA 900
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 40
TEMP. MINIMA DE LUCRU FLUID [°C] 5
PRESIUNE NOMINALA [BAR] 15
RACORD [TOLI] 1 TOLI
LUNGIME [MM] 150 MM
INALTIME [MM] 320 MM
PIERDERE PRES. LA DEBIT NOM. [BAR] 0.2
DEBIT CARTUS P.P.60 MIC 3 MC/H
DEBIT CARTUS P.P.90 MIC 3.25 MC/H
DEBIT CARTUS INOX 90 MIC 3.3 MC/H
DEBIT CARTUS FIR 5 MIC 2.8 MC/H
DEBIT CARTUS FIR 20 MIC 2.9 MC/H
Vezi mai mult

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri