FILTRU DEPURA 700 3/4" FI

(1) Adauga un review

  • Cod produs: 47FD0004
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: GEL

135.01 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Filtrul permite retinerea nisipului, particulelor de rugina, rumegusului sau a altor corpuri solide prezente in apa destinata uzului potabil, tehnologic si industrial.
Capacul este confectionat din polipropilena, iar vasul din sad.
Pachetul nu include cartus, acesta se achizitionaza separat in funtie de gradul de filtrare:
-cartus cu sita lavabila P.P. 60 microni,
-cartus cu sita lavabila P.P. 90 microni,
-cartus cu sita lavabila INOX 90 microni,
-cartus din material textil 5 microni,
-cartus din material textil 20 microni

Filtrul este specific pentru uz tehnic. 

 

Filtrul DEPURA 700 produs de compania GEL este conceput pentru a permite filtrarea apei astfel încât aceasta să devină cât mai adecvată pentru uz caznic sau industrial. Filtrul poate funcționa cu cartușe diferite, în funcție de gradul de filtrare dorit.

Astfel putem alege cartușe prevăzute cu site de dimensiuni mai mici sau mai mari, în funcție de gradul de impurități care se află în apă. Cu cât sita este mai mică cu atât filtrarea este mai eficientă, iar debitul apei este mai scăzut. Pentru instalațiile de apă pentru întrebuințarea rezidențială, putem opta pentru un filtru cât mai fin care să elimine un procent cât mai ridicat din impurități

Acesta poate elimina din apă elementele solide precum nisip, rugină, rumeguș sau alte corpuri. Filtrul este recomandat cu precădere locuințelor care beneficiază de alimentare cu apă prin intermediul grupurilor de pompare. Apa din pânza freatică are nevoie de curățare prealabilă pentru a putea fi utilizată cu încredere pentru activitățile obișnuite. 

Filtrul poate asigura, în aceiași măsură, și purificarea apei din instalații industriale sau agricole. Activitățile de producție sau cele comerciale trebuie să se supună unor norme și standarde stricte care să nu pericliteze sănătatea consumatorilor. Curățarea apei de factori dăunători este foarte importantă în asemenea activități, iar filtrul DEPURA 700 asigură calitatea apei utilizate.

Filtrul DEPURA 700 este ușor de montat în cadrul instalațiilor hidrosanitare. Acesta nu este prevăzut cu cartuș, pe care îl puteți alege separat, în funcție de preferințe. Cartușul trebuie schimbat după o anumită perioadă, pentru ca filtrul să nu-ți piardă eficiența.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL DEPURA 700
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 40
TEMP. MINIMA DE LUCRU FLUID [°C] 5
PRESIUNE NOMINALA [BAR] 10
RACORD [TOLI] 3/4 TOLI
LUNGIME [MM] 130 MM
INALTIME [MM] 260 MM
PIERDERE PRES. LA DEBIT NOM. [BAR] 0.2
DEBIT CARTUS P.P.60 MIC 2.5 MC/H
DEBIT CARTUS P.P.90 MIC 2.75 MC/H
DEBIT CARTUS INOX 90 MIC 2.8 MC/H
DEBIT CARTUS FIR 5 MIC 2.3 MC/H
DEBIT CARTUS FIR 20 MIC 2.4 MC/H
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

5.00 (1 review)

Adaugă un review