FILTRU 'DEPURA 500' 5'' PT. APA POTABILA CAPAC PP, FI 1/2'', PN10, FARA CARTUS

Adauga un review

  • Cod produs: 47FD0010
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: GEL

92.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Filtrul permite retinerea nisipului, particulelor de rugina, rumegusului sau a altor corpuri solide prezente in apa destinata uzului potabil, tehnologic si industrial.
Capacul este confectionat din polipropilena, iar vasul din sad.
Pachetul nu include cartus, acesta se achizitionaza separat in funtie de gradul de filtrare:
-cartus cu sita lavabila P.P. 60 microni,
-cartus cu sita lavabila P.P. 90 microni,
-cartus cu sita lavabila INOX 90 microni,
-cartus din material textil 5 microni,
-cartus din material textil 20 microni

Filtrul Depura 500 se utilizează pentru eliminarea particulelor solide din apă, cum ar fi rugina, nisipul, rumegușul. Acesta asigură filtrarea apei reci potabile sau destinate consumului. Funcționeaxă cu mai multe tipuri de cartușe filtrante, care pot oferi o filtrare mai fină sau mai puțin fină în funcție de duritatea apei.

Avantaje ale utilizării filtrului Depura 500:

• Purificarea apei și eliminarea particulelor dăunătoare

• Posibilitatea montării în cadrul oricărui tip de instalație de apă, fie în regim propriu sau cu racordare la rețeaua publică

• Asigură protecția instalației

• Prelungirea duratei de viață a instalației

• Împiedică formarea depunerilor de calcar

Filtrul Depura 500 este simplu de montat și are capacitatea de a filtra o cantitate de apă ridicată. În funcție de gradul de filtrare ales, putem beneficia de apă purificată cu un debit între 1,8mc/h și 2,3mc/h. În acest fel nu vom fi nevoiți să achiziționăm apa separat și să suportăm greutatea peturilor de apă și costurile destul de ridicate. Cu ajutorul filtrului pentru apă rece Depura 500 vom beneficia de apă la orice oră, având garanția calității acesteia.

Filtrarea apei ajută la îmbunătățirea funționării instalației de apă și la prevenirea deteriorării instalației și a altor componente. Apa dură reprezintă o problemă pentru foarte multe persoane, iar depunerile de calcar afectează funcționarea aparaturilor, performanțele acestora și durabilitatea lor. Cu ajutorul filtrului Depura 500 se vor putea observa îmbunătățiri nete ale funcționării mașinii se spălat rufe, de spălat vase sau a bateriilor de la baie sau bucătărie.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL DEPURA 500
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 40
TEMP. MINIMA DE LUCRU FLUID [°C] 5
PRESIUNE NOMINALA [BAR] 15
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
LUNGIME [MM] 120 MM
INALTIME [MM] 190 MM
PIERDERE PRES. LA DEBIT NOM. [BAR] 0.2
DEBIT CARTUS P.P.60 MIC 2 MC/H
DEBIT CARTUS P.P.90 MIC 2.25 MC/H
DEBIT CARTUS INOX 90 MIC 2.3 MC/H
DEBIT CARTUS FIR 5 MIC 1.8 MC/H
DEBIT CARTUS FIR 20 MIC 1.9 MC/H
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri