FILTRU 'DEPURA 3000' 10'' PT. APA POTABILA CAPAC ALAMA, FI 1 1/2'', PN10, FARA CARTUS

Adauga un review

  • Cod produs: 47FD0032
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: GEL

940.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Filtrul permite retinerea nisipului, particulelor de rugina, rumegusului sau a altor corpuri solide prezente in apa destinata uzului potabil, tehnologic si industrial.
Capacul este confectionat din , iar vasul (pahar) din sad.
Pachetul nu include cartus, acesta se achizitionaza separat in funtie de gradul de filtrare:
-cartus cu sita lavabila P.P. 90 microni,
-cartus cu sita lavabila INOX 90 microni,,
-cartus din material textil 20 microni

Filtrul DEPURA 3000 se utilizează pentru purificarea apei în scopul consumului regulat al acesteia. Acesta poate fi montat în cadrul instalației hidrosanitare cu racordare la rețea, sau în cadrul instalației propriei de furnizare a apei. Filtrul îndepărtează particulele solide din apă, făcând-o mult mai adecvată consumului și mult mai sigură pentru băut.

Calitate superioară a apei

Primul avantaj al filtrării apei îl reprezintă obținerea unei ape mult mai bune pentru consum. Sunt ameliorate atât gustul, cât și mirosul apei, iar gradul de puritate al acesteia este mult îmbunătățit. Apa devine sigură pentru băut sau pentru gătit, iar riscurile expunerii la contaminare sunt diminuate. Calitatea apei este esențială pentru sănătatea noastră, de aceea este foarte bine să prevenim orice problemă prin tratarea foarte eficientă a apei cu ajutorul filtrului DEPURA 3000.

Costuri reduse

Utilizarea apei de la robinet ne ajută să reducem din costurile zilnice pentru apă. Nu va mai fi nevoie să achiziționăm apă îmbuteliată, care poate ajunge la costuri destul de ridicate în fiecare lună.

Siguranță și confort

Procurarea apei este de multe ori o problemă și o corvoadă. Căratul peturilor de apă este destul de dificil, însă prin utilizarea filtrului pentru apă ne putem bucura de apă proaspătă în orice moment, fără nici un efort. Aceasta este foarte sigură pentru consum, căci putem cunoaște cu certitudine proveniența ei, lucru pe care nu îl putem spune și despre apa îmbuteliată.

Protejarea mediului

Filtrarea apei este nu doar mai comodă și mai sigură, dar este și o modalitate de a proteja mediul înconjurător. După consumul apei îmbuteliate se adună foarte multe peturi, care de multe ori nu ajung să fie reciclate și se transformă în adevărați poluanți pentru mediu. Filtrarea apei ne scutește de acumularea deșeurilor din peturi și asigură un aport constant de apă potabilă la orice oră.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL DEPURA 3000
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 40
TEMP. MINIMA DE LUCRU FLUID [°C] 5
PRESIUNE NOMINALA [BAR] 10
RACORD [TOLI] 1 1/2 TOLI
LUNGIME [MM] 160 MM
INALTIME [MM] 360 MM
PIERDERE PRES. LA DEBIT NOM. [BAR] 0.2
DEBIT CARTUS P.P.90 MIC 10.5 MC/H
DEBIT CARTUS INOX 90 MIC 11 MC/H
DEBIT CARTUS FIR 20 MIC 10 MC/H
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri