FILTRU DE APA SUB CHIUVETA TRIO NORMA H, CU DEDURIZARE (PP/B510-04/B510-02) 4.000 LT, 1MICRONI

Adauga un review

450.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Filtru de retea pentru apa cu trei module cu cartuse tip EFG 63/250, B510-04, B510-07. Temperatura de exploatare este de la 5 grd
C pana la 40 grd C. Indeparteaza 100 % clor activ si aproximativ 99 % din substantele organice precum fenolul, benzol, pesticide,
cloroform, dar si metale grele precum plumb, cupru, cadmiu. Debitul de filtrare este de 1.5 l/min. Presiunea maxima a jetului de
apa este de 6.5 bar.
NOTA:
Cartusele filtrante compatibile cu acest produs sunt:
47AQ09017 - CARTUS POLIPROPILENA 10-5 MICRONI PS-5M- 5MICRONI
47AQ0919 - CARTUS CARBONBLOCK SI ARGINT 10 B510-03,-5 MICRONI
47AQ0910 - ARTUS RASINA SCHIMBATOARE DE IONI 10 B510-04Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Apa este o resursă esențială pentru viața noastră. Depindem în mod direct de calitatea apei pe care o consumăm. De aceea este foarte important să ne asigurăm că dispunem de cea mai bună apă. Bucurați-vă de beneficiile unei ape purificate chiar la dvs acasă, cu ajutorul filtrului de apă AQUAPHOR TRIO! Alcătuit din trei module ce funcționează cu cartușe tip EFG 63/250, B510-04, B510-07, filtrul este dotat și cu baterie pentru apa filtrată.

Acesta se cuplează la rețeaua de apă, astfel că puteți dispune de apa purificată prin simpla utilizare a robinetului. Filtrul are o capacitate de filtrare de 4000 litri, cu un debit de filtrare de 1,5l/min. De fiecare dată când veți utiliza robinetul, veți avea siguranța că apa pe care o consumați este curată și nu conține elemente dăunătoare. Fie că o folosiți pentru a vă potoli setea sau pentru a găti, apa filtrată este varianta cea mai recomandată. Filtrul garantează eliminarea totală a clorului cu care este tratată apa potabilă în mod normal, dar și epurarea componentelor metalice. În acest mod puteți fi sigur că apa pe care o folosiți este cu adevărat curată și pură. Un avantaj categoric al filtrului de apă este faptul că vă permite consumarea apei menajere. Astfel vă scutește de cheltuielile pentru apa îmbuteliată. Chiar și aceasta din urmă are nevoie, de multe ori, să fie filtrată, deoarece conține multe elemente ce nu sunt recomandate pentru sănătatea umană. Va fi mult mai simplu să beneficiați de apa potabilă și purificată, oricând doriți, fără nici un efort suplimentar. Căratul peturilor cu apă îmbuteliată poate fi un chin pentru oricine, iar mai apoi trebuie să vă dispensați de toate sticlele sau butoiașele de plastic goale. Renunțați la toate aceste neplăceri, cu ajutorul filtrului AQUAPHOR TRIO! Montarea acestuia se realizează ușor, iar mai apoi tot ce trebuie să faceți este să dați drumul la robinet și aveți garanția că apa pe care o consumați este sănătoasă și curată!

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Mai multe

Specificatii tehnice

TIP TRIO
LUNGIME [MM] 362 MM
LATIME [MM] 135 MM
INALTIME [MM] 299 MM
MASA 4 KG KG
CAPACITATE FILTRARE 4000 L
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri